28 februar 2011

Mums for en give away!!!

SKAL da selvfølgelige deltage her !!! Hvad med dig er du ikke nød til det også? Eller er du ikke så kageglad?
Jeg synes det ser totalt smæk hamrende lækkert ud, og ville med glæde hive en flok veninder under armen til sådan et arrangement!!!
Kunne ikke nøjes med et enkelt foto, så jeg hev lige lidt flere billeder med.  
Billederne er lånt her.

Løber dine tænder også i vand, eller frister det ikke dig. Jeg er vild med sådanne kager, og krydser mine fedtede fingre for at jeg vinder....

Streptopkokker på menuen!

Har glædet mig utrolig meget til min friuge (denne uge)!!! Og selvfølgelig starter ugen med sygdom (den overfaldt mig fredag aften og er blevet hængende) nu er jeg på phenoxymethylpenicilinkalium! Og satser på at jeg i morgen er så frisk at jeg kan arbejde ved symaskinen hele dagen, der er meget der skal laves.... 2 forklæder på bestillling, fastelavnskostumer til børnene, ting til forårsmarkedet, den lyserøde nederdel skal have lynlås og knap i.... GÅ VÆK streptokokker, eller lad ihvertfald være med at ødelægge min nattesøvn og giv mig energien tilbage!!!

Har netop slugt et par panodiler, og vil nu sætte mig ind i sofaen under det varme tæppe med broderi arbejdet.
Fortsat god mandag til dig!

23 februar 2011

Sommerfugl -hvon er den røde farve på dens vinger?

Nu er jeg nået til den sidste farve på sommerfuglens vinger. Men kom hurtigt i tvivl om den røde jeg har valgt, er den lidt for voldsom ved siden af den bleggule??? Har overvejet en lys orange i stedet for eller en pink...
Farverne er måske ikke så tydelige på billedet men inderst er det koral, så lyserød, lysegul og så en rimelig skrap rød.
Giv meget gerne din mening. For det er SÅ BESVÆRLIGT at pille korssting op....
Lader sommerfuglen ligge natten over...

8 ting om Gaia -en award!

Jeg har modtaget en award af Bianca. Det er hende med de mange spændende og fantasifulde kager, dem kan du se på hendes blog Bianca´s kageverden.
Jeg har set det sorthvide billede op til flere gange, men faktisk aldrig læst et indlæg om denne award, ikke før at Bianca havde fået den, jeg læste med, og til min overraskelse og glæde stod jeg som én af de 8 forneden. Tak Bianca!
Der er flg. regler for at modtage denne award: Jeg skal takke og linke til den person der har givet mig awarden, dele 8 ting om mig selv, give awarden videre til 8 andre bloggere og kontakte dem jeg vil give awarden.

8 ting om Gaia
1. Da jeg var barn var jeg flov over mit navn,  jeg synes det var kikset og lidt pinligt, jeg ville meget hellere hedde Laila eller Stine, jeg ønskede mig blond hår og krøller! I dag er jeg fuldt ud tilfreds med navnet og er faktisk stolt over at hedde hvad jeg hedder.
2. Mit stjernetegn er løve, jeg har fødselsdag d.8.august, flot dato ikke. Jeg er STOLT over at være løve, jeg kan godt lide at få tingene som jeg vil og har noget af et temperament.
3. Jeg er vild med orden men er et stort rodehoved!!!
4. Mit hjerte banker hårdt for mit andet fædreland, og jeg lider under et savn!
5. Jeg ELSKER livet, men synes også det er en svær størrelse. Som min kæreste siger "livet er en kamp" og det siger nok meget godt det jeg mener.
6. "Forandring fryder"... Jeg har flyttet over 30 gange i mit liv, jeg kan godt lide forandringer, indrette mig et nyt sted, lære nye mennesker at kende, undersøge et nyt kvarter... Og forestiller mig at jeg om nogle år, skal prøve noget nyt og andet en lærerjobbet!
7. Jeg har noget med tal... Har en tendens til at tælle trappetrin og går i det hele taget meget op i tal, nogen vil måske mene det er lidt sygeligt...
8. Siden jeg var barn har jeg haft den DÅRLIGE vane at bide negle, jeg er flov over det og glædes over de perioder hvor det lykkedes mig at holde op.

Jeg har taget imod denne award med glæde. Jeg sender den videre til 8 personer, som jeg synes skal have den. Nogen har det med sådanne kædebreve agtige sager som denne award lidt er, at de ikke har lyst til at deltage på samme måde som jeg her har gjort.
Det har jeg fuld forståelse for, i deltager som i har lyst og finder interesse! Jeg har altså heller ikke overblik over hvem der allerede har modtaget denne award, da den har svirret rundt i blogland et stykke tid inden den nåede mig!
Jeg sender denne award videre til:
Puk
Kate
Sidsel
Christina
Lis
Mette
Mette b
Julia


Natteroderi og en lysrød formiddag...

Puha Rose og jeg er trætte. I nat vågnede hun op ved siden af mig og sagde at hun havde snot der skulle tørres væk for hun havde lige nyst. Meget træt og tung i kroppen gik jeg ud på badeværelset for at hente en kleenex. Da jeg kom tilbage sad hun op i mørket og pegede på en mørk plet på Anders dyne. Da var jeg nød til at tænde det skarpe lys. Uha da da. Rose havde haft næseblod, og der var lidt over det hele også på hendes bamse.
Op igen, ud efter en våd klud, tørre tørre, af med pudebetræk, snyde næse, og så putte igen. Jeg har utrolig svært ved at falde i søvn igen efter sådan en omgang, og klokken var vist omkring halv 5, så jeg stressede også lidt over at vækkeuret ville kime en time senere... Rose brugte også en rum tid på at falde i søvn igen!

I dag er vi begge hjemme, Rose har klaget over ondt i halsen nogle dage, så i dag blev dagen hvor hun måtte blive hjemme. En kombination af ondt i halsen og total træthed efter en dum nat, gjorde at vi begge ikke kunne hænge sammen her til morgen.
Rose er pakket ind i dyne og halstørklæde i fars stol foran computeren og Oline.
Selv sidder jeg mega træt i sofaen med broderi grejet og tænker at jeg da gerne kunne bruge en lille lur, måske senere...

Her lidt glimt fra formiddagen i stuen...
22 februar 2011

Tryk på knappen mor!


Se lige denne her søde lille knyttede barnehånd!
En dag i ferien kom Rose og viste mig sin knyttede hånd, og sagde: "tryk på knappen mor". Jeg trykkede, hånden åbnede sig og indeni den stod der "du er sød".
Hvon har hun dog fundet på den idé...?
Sød er den, synes du ikke?

God tirsdag til dig!

20 februar 2011

Tak Lis!

-for at du skubbede mig i gang med et lille syprojekt som jeg længe har haft i tankerne...
Jeg har en forkærlighed for tennisnederdele. Jeg synes de er dødsmarte og frække! Jeg kommer aldrig til at se godt ud i en tennisnederdel, desværre... Jeg har et mønster på en nederdel med læg, og den kalder jeg en tennisnederdel, for jeg synes den minder om en sådan!
Jeg forstår mig slet ikke på tennis, men der er noget lækkert og tjekket over det synes jeg. Husker at min mor spillede tennis da jeg var barn og jeg blev fascineret af farven på tennisbanen, boldene er lækre i den der gul/grønne skrigende farve (en farve jeg ellers ikke rigtig bryder mig om), kan godt lide synet af skoene der er farvede af det orange sand på banen...

Efter at have læst Lis indlæg hvor hun viser en smart nederdel med læg og røde knapper, MÅTTE jeg bare i gang med den nederdel jeg har haft i tankerne længe. Fluks tegnede jeg mønsteret af, fandt noget stof som jeg ikke er gladere for end at jeg godt vil satse, for tænk nu at nederdelen ikke blev pæn. Så kan jeg jo næste gang sy den i noget andet stof. -når det så er sagt så må jeg tilføje at er jeg VILD med køkkentern, men jeg ved også godt at det fås i metervis i diverse stofforretninger, det er ikke noget de sådan lige "løber tør for"...

Strygejernet blev tændt, maskinen trådet med hvid og jeg gik i gang med min tennisnederdel! Nåede til jeg skulle sy lynlåsen i, og måtte så desværre stoppe, ligger selvfølgelig ikke inde med en lynlås i rette længde, typisk. Her kunne det være fedt hvis Stof 2000 lige om hjørnet havde søndagsåbent! Og dog det kunne hurtigt blive dyrt!

Nederdelen var tænkt til Rose, men umiddelbart ser den for lille ud til hendes strut-topmave, så den må komme hjem til en anden pige, med det rette taljemål... Jeg bliver ikke færdig med syprojektet i dag, grundet lynlåsen.  Lis skrev også noget om knaphuller og trykknapper forleden dag, jeg har det måske som hende? Ihvertfald er jeg ikke meget for at sy knaphuller. Min veninde Line synes jeg er fjollet og har fortalt mig at det altså ikke er så svært, så jeg må nok hellere tage mig sammen! Min gamle symaskine var uduelig til det, og jeg har endnu ikke vovet mig ud i det med den nye, så der venter mig en lille udfordring.... Ellers bliver det trykknap og en pynteknap (den nemme løsning).

Se med her, og sig hvad du synes om min tennisnederdel... Jeg har fundet 3 knapper frem, måske én af dem kommer i nederdelen. Ja Lis jeg tror godt jeg ved hvilken én du ville vælge... Jeg tror jeg går for blomsten...
18 februar 2011

Så blev det mig der modtog en award...

Søde Bianca har sendt den videre til bl.a. mig! Jeg er beæret, glad, og glæder mig til at skrive de 8 ting om mig. Har lige læst mig til dette, og er faktisk på vej i seng, så jeg venter med at skrive indlægget som det skal gøres til jeg er lidt friskere i hovedet mit!
Godnatter

16 februar 2011

Til hjerteveninden

Sådan en ferie indbyder bare til legeaftaler. Rose har været hjemme hos hjerteveninden Cirkeline 2 dage i træk og lige nu er Cirkeline her, og skal sove hos os. De leger på værelset og jeg har lige været inde med en bakke til dem. Saftevand med sugerør og saltstænger. Ih gid man var 6 år igen...
Vi har kendt Cirkeline siden hun var 10 måneder, ja faktisk nærmest hele hendes liv, ihvertfald kan pigerne jo nok ikke huske en tid uden hinanden. Og de er bare SÅ søde de to. Trygge og glade ved hinanden og den andens forældre!
Forleden dag da Rose skulle ud til Cirkeline, havde hun tegnet en rigtig fin tegning til hjerteveninden. Da vi sad i bussen på vej derud havde jeg mulighed for at studere tegningen, og den er bare så fin så fin.
Så frem med kameraet, for at forevige denne fine tegning af Cirkline, hendes familie og Rose i Zoologisk have.
På tur i Zoologisk have! Cirkline og Rose i ens tøj, Cirkelines far Kristian der tager billeder af elefanterne (bemærk der står klik ved kameraet), hendes lillebror Charlie i barnevognen og mor Sanne ved siden af.


De kære børn og deres kærlighed!!!

14 februar 2011

Det for vildt !!!

Og jeg har ikke lyst til at reklamere for denne bænk, som du kan vinde.
For jeg vil rigtig rigtig gerne selv have den.
Men det er da næsten for godt til at være sandt!!!
Samtidig skal du tjekke den fine blog ud!

Fordi han fortjener det!
Jeg er spændt på hvad Anders siger når han om lidt kommer hjem og ser sit arbejdsbord...

13 februar 2011

Mon det her vil smage godt?


Oksesteg brunet i smør, puttet i fad, drysset med salt, peber og Herbes de Provence, omgivet af rødløg, hvidløg og røde peberfrugter... Jeg håber at det vil smage godt! tror du? Den vil måske være god sammen med et glas rødvin.... Uh søndag aften når det er ferie er jo som en fredag eller lørdag aften!
-Måske noget jeg skal vide inden jeg kommer den i ovnen???

12 februar 2011

Forårsmarked

Glæder mig
Er spændt
Forbereder mig
Tror det bliver fedt!
Kommer du?

En nøglering skal afsted med posten!

Fin fin nøglering.
Hvis jeg vinder, vil jeg give den til min mor, som om 2 uger skal opereres i knæet.
Hun er noget nervøs, men trænger desperat til et nyt knæ.
Mette 

Så er der blevet trukket lod. Den heldige vinder er Mettes mor.
Mette send mig fluks din mors adresse så nøgleringen kan flyve afsted til hende og måske nå hende på selve valentins dag!
Ærlig talt så har jeg lyst til at sende en nøglering til jer alle, for hver jeres historie!!!
Jeg synes det er så dejligt at i vil give en kærligheds gave til én i holder af!!!
Især faldt jeg for historien om Majas mor hvis mand er erhvervsfisker, den historie gav mig gåsehud og hende sendte jeg meget gerne en nøglering også. 
Men de er ikke sådan på lager, jeg tager dog meget gerne mod bestilling. Bor du i Odense kan du finde et lille udvalg i Kunstfabrikken.

TAK fordi du deltog i min kærligheds give away!!!

Du kan nå det endnu, og jeg synes du skal gøre det!!!


Altså deltage i min kærligheds give away.
For det er med det bedste budskab....
Vær med til at sprede lidt kærlighed !!!!

Nøgleringen ligger fint indpakket, sammen med kuvert lige til at skrive navn og adresse på og sende den afsted til den heldige vinder. Måske den kan nå frem til selve valentins dag...

10 februar 2011

Kærligheds give away...

I anledningen af Valentins dag om ganske få dage er der her på min blog en lille kærligheds give away!
Du skal læse på min blog af lyst, nysgerrighed eller interesse. Måske du deler mine tanker, interesser eller lader dig inspirerer. Så meld dig meget gerne som fast læser og følg med i min verden, men det er absolut ikke et krav for at deltage her!
Næ nej du deltager hvis du har lyst til at sprede lidt kærlighed og det gør du med denne her nøgleringFor at deltage skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg. I den kommentar skal du fortælle hvem du ønsker at give denne nøglering til. For du får den nemlig ikke selv. Den skal foræres til en veninde, kusine, moster, mor, mormor, søster.... Én som du ved vil sætte pris på sådan en gave og som vil blive glad for denne nøglering. Valentins gaver gives mellem mand og kone, og kærester, der er mor og fars dag, og nu et lille supplement til valentinsdag, nemlig en gave som gives af kærlighed til en anden person der ikke er ens partner!


Vær med til at sprede lidt kærlighed... 
-og spred det gerne ud i blogland med fotos og link hertil! 
Lodtrækningen finder sted d.12. februar. kl.16

Nøgleringe som denne, hænger i nøglebundter og på en taske på to dejlige damer i Odense bl.a. og faktisk ligger der nu en frisk stribe i lækre forårsfarver, i Kunstfabrikken i Odense. Så kommer du der forbi, kan du lure dem...

09 februar 2011

MUMS

Chokolade, kaffe, koststing.... Turen hjem fra Odense sammen med Puk gik alt for hurtigt!
Dagen i Odense har været rigtig god og hyggelig. Fik slentret, set min søster, afleveret fyrretyve varer til Kunstfabrikken og sludret med Puk.
TRÆT sidder jeg nu her og kan næsten ikke overskue at jeg skal op kl.05:30...... ØV
Men men men der er en vinterferie i vente om 2 arbejdsdage, jubiiiiii !!!!!

Januar blev til februar

Og det synes jeg faktisk gik ret hurtigt... Januar er bestemt ikke én af mine favoritmåneder, den er så lang og tit så kold.
Men nu er det jo sørme februar og vi er allerede 9 dage inde i måneden.
Har lige fulgt mine børn i skole, og på vejen hjem fik jeg en sang på hovedet som vi synger til morgensang på arbejdet flere gange om året.
Jeg kan ikke mange sange udenad, kan brudstykker og synger dem igen og igen for mig selv. Dog inde i hovedet, ellers ville min omgivelser da nok få pip af mig for alvor!
Men denne sang kunne jeg godt tænke mig at lære, mine elever har nemlig totalt styr på den...
Sidst vi sang den, kom min kære viceinspektør til at være lidt for hurtig med en overhead, og sprang let og elegant fra marts til juni. Tjae kunne det ikke være meget fedt egentlig, så var der jo snart sommerferie...
Ej jeg kan ELSKER foråret og vil absolut ikke springe det over!!! Så faktisk hellere tage en bid af sommeren og vinteren og forlænge de to andre årstider med en måneds tid...
En kvik elev reagerede hurtigt "ja jeg synes da nok at vi manglede april", godt at vide han følger med!
Kender du sangen?


Årstidssang
Året drejer rundt og rundt, uret tikker hvert minut.
Rundt og rundt – tiden går. Lige indtil næste år.

 Sne og skøjter, kælk og ski, det er noget vi alle kan li’
januar – januar Ja, nu har vi januar.
 
Tøndeslagning – fastelavn, hvad er denne måneds navn?
Februar – februar Ja, nu har vi februar.

I får mere af sangen næste måned.

08 februar 2011

Kufferten er pakket!

Og i den ligger der, veste, nøgleringe, nålepuder, forklæder, toilettasker, brocher m.m.
Sammen med Puk skal jeg i morgen besøge Kunstfabrikken i Odense.
Vi er spændte, glæder os og har gode forventninger til denne dag!
Jeg er ikke lige så tjekket som Puk, at vise billeder her med dette indlæg, er træt, og uden overskud her til aften, så det hele går mega meget langsomt... Men jeg tager nogle i morgen, som i så kan se...
Måske det var den der laaaange løbetur i formiddags der trætter mig?

Hvis du læser med Puk: Jeg glæder mig meget til at se dig, sludre, spise, drikke kaffe og rejse i tog sammen med dig!

07 februar 2011

Max og Rose

Her et af mine favorit billeder af Max og Rose. Jeg kan godt lide Maxs blik, og ja bare motivet...
Maj 2009

04 februar 2011

Ahhhhh

I ovnen bager en lækker kylling omgivet af store kartoffelstykker og hvidløg, stearinlysene er tændt, radioen spiller, rødvinen er hældt op, chili peanuts i skålen, Alt for damerne og dagens avis ved siden af mig her i sofaen.
Børnene og manden er sat på toget, for at holde weekend hos familien på Langeland (min svigerfamilie).
Foran mig venter knap 2 døgn, UDEN planer der involverer andre end mig selv.
Ikke tosset!!!
Nu vil jeg nyde det i fulde drag!!!

03 februar 2011

Broderi, nyt grej, forårsmarked, håndarbejdsklub, Kunstfabrikken...

I går var jeg i Panduro efter nye farver broderigarn. Butikker som denne holder gerne på mig i lang tid, og jeg kan snildt går forbi samme reol flere gange og gerne i et meget astadigt tempo.
Og jeg køber som regel også mere end jeg kommer efter, kender du mon det?
Men i går var det nu en rigtig praktisk ting som røg ned i kurven, nemlig en æske til at holde styr på alt mit broderi garn, se lige her er den ikke snart?

I æsken er der 50 små papskiver til at vikle garnet op på. Og kan du se den blå tingest, den er til at få garnet op på pappet ved hjælp af et lille håndsving. SÅ smart!

Håndarbejdsklubben var samlet i går aftes og glad viste jeg min æske frem og gik bl.a. i gang med dette broderi


Hvad det smækre saftige æble skal bruges til kan du få at se når det er færdigt, enten i Kunstfabrikken eller til forårsmarked i Odense...

Jeg kan godt lide hemmeligheder, og hvad jeg går og sysler med til forårsmarkedet er der kun ganske få der bliver indviet i. Men der vi helt sikkert være en del korsstingsbroderier...

02 februar 2011

Jeg skal til Odense !!!!!En god dag i vente...
På onsdag skal jeg til Odense og det glæder jeg mig rigtig meget til, for der venter mig gode ting den dag.
For det første skal jeg gense den dejlige og skønne Puk, min markedsmakker. Vi to skal mødes med to skønne damer Lis og pernille, det kan da kun blive hyggeligt! Men inden jeg mødes med alle de kreadamer, skal jeg se min søster som arbejder i Odense.
Jeg har fri fra arbejde, og tænker at jeg da så tager hele dagen med...
Besøger søster og spiser frokost med hende, når måske en lille slentre tur i Odense City og så afsted til Kunstfabrikken.
Billetten er printet og ligger nu bare klar til jeg hanker op i trolly og begiver mig mod hovedbanegården på onsdag efter at have aflevere børn i skole... HURRA for en dag sådan midt i ugen.
Fik jeg sagt at jeg glæder mig og at jeg faktisk ikke kan vente???