05 maj 2012

Farvestrålende og fantasifulde kager!Vi glædede os begge to, da vi gik hjemmefra, og vi var spændte på at skulle pynte vores egne ikke-spiselige cupcakes!
I dag bød Karen Marie og Stine på nogle skønne kreative og farverige timer på Gentofte hovedbibliotek hvor man kunne pynte kager, enten de hæklede eller male og dekorere dem af papmache. Da vi ankom, blev jeg noget overvældet af det jeg så. Et langt bord dækket med blomstret dug, og på bordet var der alt muligt gejl som kunne bruges til pynt. Perler, piberensere, knapper, bånd, pailletter.... Det var et paradis simpelthen.

Vi satte os til bords og gik i gang, begge med en af Stines fine hæklede kager. Rose er hurtigere til at bage end jeg så da jeg stadig sad og nørklede for at få det hæklede flødeskum færdigt havde hun lavede 3 kager og en mini.
Ja jeg hæklede nemlig, og du som følger med her eller kender mig, ved at jeg ikke har fanget det der hækleri, men jeg lod mig "overtale" af Stine og fik da hæklet noget lækkert lyserødt flødeskum rundt om min cupcake!!!

Ud over at det var dejligt at bruge et par timer på kreahygge var det en fornøjelse at møde Stine og Karen Marie. Det er nogle vældig flinke og dygtige damer. Og skulle muligheden komme for en workshop a la denne i dag, jamen så kan jeg VARMT anbefale den!

Da vi havde pyntet og snakket om cupcakes i 2 timer fik Rose og jeg lyst til en spiselig én af slagsen. På vej mod bussen besøgte vi et par bagere, men uden held. Men i stedet fik Rose sig en hindbærsnitte (hendes favoritkage for tiden), den blev nydt i solen og turen gik hjemad. Vi havde lidt travlt for vi skulle hente Max i lufthavnen...

På Stines blog kan du se flere billeder, bl.a. Rose i færd med at sy og min fine cupcake...

3 kommentarer:

 1. Søde Gaia,

  ... tak for de fine ord, link og omtale.
  Skønne billeder du har fået taget.
  En hindbærsnitte blev det til bagefter. Jeg nappede lige en blød, brun banan fra tasken inden jeg forlod biblioteket:))

  Kh. Stine

  SvarSlet
 2. Sikke da et herligt arrangement. Man kan godt forstå, det gav trang til en "rigtig" kage.

  SvarSlet
 3. dejligt at i kiggede forbi og, at i fik både fine kager og gode oplevelser med hjem i taske :0)

  Dejlig søndag til jer - Kh Karen Marie

  SvarSlet