10 september 2012

UF morgenen er mørk!

Mens jeg skriver kan jeg se himmel og skyer. Men klokken lidt over 5, da jeg stod op, var det mørkt mørkt udenfor. Siden skolestart har jeg hver morgen været oppe kl.5, og dette faktisk uden vanskeligheder. Her til morgen blev jeg desværre lige lidt ked af det ved synet af det mørke udenfor, "Åh nej" tænkte jeg for snart kommer de morgener hvor det stadig er mørkt når jeg cykler på arbejde. Lige pludselig kunne jeg slet ikke overskue det, og havde bare lyst til at hoppe inde under dynen igen og glemme alt omkring mig. Men næh nej, dagen er i gang.

Hvad er hemmeligheden så for at gå igennem den mørke tid uden at hver morgen er et helvede. Tjae der er sikkert flere bud. Nok søvn er mit første bud. Den må bare ikke blive 24, for så er det med morgensurhed og en enorm træthed at jeg vælter ud af sengen. PUHA kan den holdes, kan jeg strække den helt til den anden side af nytår, kan jeg være så god til at komme i seng så jeg får nok søvn???

Hvad gør du? Hvordan overlever du den mørke tid? De tunge morgener?

Det kunne være en opmuntring at der kan forventes op til 20-25 grader i dag. Jeg kunne godt nøjes med de 15 og så en smuk himmel og masser af lys...

God mandag til jer alle!!!!

4 kommentarer:

 1. jeg kender ingen gode råd til at komme igennem den mørke tid jeg glæder mig til december og når vi når over på den anden side af nytår så ved jeg at det går mod lyse tider :)

  tak og en god mandag til dig også :)

  SvarSlet
 2. Det er imponerende, at du kan stå så tidligt op! Jeg har det også svært med, at det bliver mørkere. Sidste vinter spiste jeg et kosttilskud, der hedder Omni Vital, og det hjalp mig. Men endnu er det heldigvis ikke nødvendigt.

  Jeg vil også prøve at komme i seng i ordentlig tid i dag!
  Knus fra Puk

  SvarSlet
 3. Mit vækkeur ringer kl. 5.45, og det synes jeg er tidligt. Kl. 5 er jo monstertidligt! :-) Men jeg sværger også til nok nattesøvn til at tage det sure morgenshow. Hvis jeg er tæt på udhvilet, har jeg overskud og kan se lidt lysere (hahahaha) på morgenstunden. Og så nok D-vitamin. :-)

  SvarSlet
 4. Mit vækkeur ringer 4:50, og jeg plejer ikke at have problemer med den mørke tid.Synes faktisk, det er hyggeligt at der er så stor forskel på årstiderne. Jeg elsker, når jeg kan tænde stearinlys om morgenen.
  Sidste vinter var faktisk første gang i mit liv, hvor jeg følte mig meget påvirket af mørke og kulde. Jeg håber, det var en enlig svale!

  SvarSlet