20 december 2012

........

Snart en måned siden sidste indlæg (som var så kedeligt at det ikke helt gælder). Nå men jeg gik i stå da jeg pludselig ikke kunne lægge billeder på bloggen!!! Skulle jeg nu til at betale?!
Jeg tumler lidt med andre og nye idéer. Der er noget FEDT over at et år slutter og et nyt begynder. Man kan starte på en frisk (måske endda forfra) og droppe nogle dårlige vaner, hanke op i sig selv, starte et "nyt" liv....
Det er for mig lidt ligesom skolestart efter en dejlig lang sommerfere. Med nye friske hæfter og bøger og solbrune kinder og gå på mod!
Som skolelærer synes jeg at jeg har to gange med en ny start på et år, ved nytår og efter sommerferien. Juleferien bruges også til at bremse lidt op, se på det forgangne halve skoleår. Hvad var godt/skidt? Hvordan har børnene/klassen det? Hvad skal vi nå frem til sommer? Og så er nytåret tidspunktet herhjemme i familien hvor vi kan tænke over vores år sammen og lægge planer og håb for det kommende år...
Det samme gælder bloggen, som nu går på juleferie.

4 kommentarer:

 1. Hov, ikke mere plads. Åh nej, kan man også ryge ud i det??

  SvarSlet
 2. Så vil jeg da ønske dig en dejlig juleferie.

  Der er vist noget med, at blogbillederne ligger i et "gratis" Picasa-webalbum, som kan blive fyldt op. Men man kan slette nogen af de ældste og få plads igen. Tror jeg nok altså.

  SvarSlet
 3. Rigtig god ferie. Håber at du finder en løsning på dit foto-problem. :-)

  SvarSlet