26 marts 2012

2 & 2


København rummer så mange muligheder og det er bare med at bruge og nyde godt af alt det der sker. Vi har ikke været for gode til at finde og bruge de mange tilbud, men jeg har u for alvor fået øjnene på for fede og spændende tilbud, til ingen eller få penge.
I går deltog Max og Rose i en 4 timers workshop på Dansk arkitektur center (DAC). De skulle bygge tårne af Kapla klodser. Det var virkelig en rigtig god workshop, der blev bygget med klodser, deres tårne blev fotograferet, de tegnede på fotografierne og på papir. Børnene på denne workshop fik MEGET fo den sølle 50´er det kostede at deltage. De har snuset til forskellige teknikker og materialer, og vores to børn var meget begejstrede.

2&2:
Alt imens Max og Rose var optaget af klodser m.m. slentrede A og jeg gennem byen, så på butikker, fik købt en fødselsdagsgave og nød frokost i solen.

Med hjem fra DAC har vi en stak flotte værker, som skal have en plads på væggen. Vi har to børn som har fået en god oplevelse og som ser frem til næste arr. Bliver du inspireret og nysgerrig, så smut forbi DAC´s hjemmeside og tjek kalenderen over kommende udstillinger, workshops m.m. 
Der er også den vildeste bogafdeling med masser af lækre bøger og endvidere en hyggelig café med lækker brunch og super udsigt over vandet.
Så det er bare med at vende næsen mod Strandgade på Christianshavn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar