01 april 2012

Året hvor vi fylder 40 år

Dem der kender mig og jer som følger med her på bloggen ved at fødselsdag er noget helt særligt for mig. I vores lille familie holder vi gerne fødselsdagsfri, på ens fødselsdag skal man forkæles og ikke i skole. -Heldigt er det at både Max og jeg har fødselsdag i sommerferien...

Jeg har 2 veninder som jeg har kendt i 100 år. Faktisk siden 4.klasse. Som tilflytter fra København til en lille bitte by på Sydfyn, betød det uendeligt meget at jeg mødet Rikke og Mille, for det var ikke helt nemt at være hende fra storbyen, og så kom jeg oven i købet med et mærkeligt navn...

Gennem årene har der været længere perioder hvor vi ikke har set hinanden, 2 af os har været bosat i udlandet i en årrække, og så er der bare sket så meget, nu bor den ene på Fyn igen, og har sit liv der.

I tirsdags på selve dagen, kunne jeg fejre Mille, den første i rækken som jeg kunne sige "tillykke med de 40 år" til. Det er stort at blive 40, jeg selv glæder mig og fornemmer at en ny periode af mit liv begynder, en periode som jeg glæder mig til.  
I går tilbragte jeg en dejlig og hyggelig med Rikke og skønne damer i anledningen af hendes 40 år senere på ugen.
En sms fra Rikke tikkede ind her til formiddag, og denne bid af teksten synes jeg særligt godt om:

"Kære veninder. Tak for i går. Det var skønt at se jer alle sammen. Hvor 20´erne var mændenes tiår, og 30´erne børnenes, må 40érne blive venindernes..."

Jeg er SÅ glad for at fejre netop de to piger!
Og ja så er jeg den næste, men der er lige nogle måneder til, sådan ca.4!


1 kommentar:

  1. Hvor må det være dejligt at have veninder gennem mange år:-)

    SvarSlet