04 november 2011


Jeg har lyst til at holde pause eller har jeg? Overvejer at lukke bloggen ned!

Kan nok ikke holde mig fra at kigge med hos jer andre. De af jer som stadig inspirerer mig, eller som bare gør at jeg har lyst til at komme igen og igen...


8 kommentarer:

 1. Kære Gaia,

  Det er bare en rigtig træls følelse du sidder med. Læste indlægget tidligere, hvor der stod lidt mere. (havde bare ikke lige tid til at svare)
  Vil bare sige at jeg forstår dig godt... Og selv burde jeg være meget bedre, til at kommentere rundt omkring.

  Er ked af du har det sådan, og sender dig en masse varme tanker.

  Kram fra Tine

  SvarSlet
 2. jeg læste også dit indlæg da der stod lidt mere :)

  jeg giver dig ret ... da jeg started med at blogge havde jeg en dags orden at jeg skulle mindst ligge mellem 5 - 10 kommentar om dagen på de forskellige blogs jeg kommer forbi og som jeg føler har noget at sige ..jeg ved hvor skønt hvis der kommer en kommentar af og til så hvad man giver ud får man igen :)

  og du virker ikke negativ mere lidt ked af det men det er kun et gæt :)
  håber du bliver her som blogger jeg kikker da på din blog tit :)

  SvarSlet
 3. Jeg tror, at lysten og behovet for at skrive, være udadvendt og invitere til dialog skifter. Nogen gange er den mere udtalt og påtrængende, andre tidspunkter er den næsten fraværende.
  Det gode er, at lysten vender tilbage. Måske kan du skrue lidt ned for ambitionen og bare poste lidt engang imellem? Ikke noget, som kræver mere tid eller energi, bare lidt. Håber du forstår, hvad jeg mener.
  Jeg tror, at sådan, som du har det med lysten, er der mange af os, som har. Af og til.
  Jeg synes selvfølgelig, at du skal skrive videre og ikke lukke din blog. Hele din historie i Blogland ligger jo her....
  Tanker og en kærlig hilsen
  Katrine

  SvarSlet
 4. Jeg håber, du bliver ved! Jeg kan godt lide dine hverdagshistorier om dagligdagen i en "ung familie", - selvom jeg selv er lidt ældre.... Du har også så dejlige billeder og gode idéer.
  Lysten skal være der, og måske skal der lige en pause til.
  God lørdag til dig.

  SvarSlet
 5. Et lidt trist trist indlæg på at finde - meget atypisk din blog. Jeg håber, du finder ud af, hvad der passer dig bedst. Jeg nyder i hvert fald dine skønne indfald, dit positive livssyn og dine indlæg der ligger op til tanker og meninger.
  God lørdag - tanker og knus, Maria

  SvarSlet
 6. Jeg har ikke nogen blog, men elsker at følge nogle faste, og din er virkelig en af dem. Jeg elsker alle dine forskellige indlæg. Jeg ville være ked af, hvis du ikke skriver mere.
  Håber, du bare har det ligesom mig, lidt trist lidt træt af det mørke der er kommet, den dejlige men også meget grå årstid lige inden vinteren kommer.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Kære Gaia. Dit indlæg har rumsteret rudnt i mit hovede siden i går. Jeg kan godt forstå at du har lyst til at trække pausekortet, men det er bare træls at du sidder med den følelse.

  Min vej omkring i blogland er oftest via mobilen og med en lille mælkeigle monteret, så det med kommentarerne bliver bare mindre. Og komme hele vejen rundt på min blogliste når jeg også sjældent. Så det bliver bare kommentarer til den samme håndfuld blogs. Ret ærgerligt for det er jo ikke udtryk for at jeg ikke imponeres, bliver nysgerrrig, glædes af andres kreativitet og hverdagsliv. Og jeg knuselsker selv hver en kommentar på min blog. Så kommer der ingen kommentarer bliver man bare skuffet og føles som om man skriver ud i det åbne rum uden respons.

  Hmm, det blev en længere epistel uden at jeg vist fik alt på hjertet med. Men summa summarum så håber jeg at du finder gejsten til bloggeriet igen. JEG synes du er dygtig og inspirerende, men jeg glemmer bare at komme forbi ofte nok og kommentere.

  De bedste tanker, Maiken

  SvarSlet
 8. Stort tak til jer der har kommenteret her.
  Jeg har ikke reageret på jeres kommentarer før nu, men de er læst mere end 1 gang.
  Igen tak!
  Gaia

  SvarSlet