20 november 2011

Strik til ham & hende

Jeg er igang med et halstørklæde til Anders. Farven er fin, garnet lækkert og blødt og kradser IKKE, pindende tynde og det bliver et rigtigt lækkert halstørklæde når det bliver færdigt. For første gang strikker jeg patent strik, eller det vil sige i bogen hedder det "falsk patent"! Det går bare laaaangsomt og det sluger uhæmmet af garnet! Heldigvis for Anders har det endnu ikke været så koldt at han har drømt om at have dette halstørklæde om sin hals!
Forleden dag fik jeg et flip, havde desperat behov for at have et håndarbejde mellem hænderne hvor jeg hurtigt kunne se fremskridt og da jeg længe har ønsket mig et vamset, langt, blødt og bredt halstørklæde, smuttede jeg til min lokale garn shop og købte 4 nøgler pink, for den solgule kunne man ikke få.
Det her går stærkt, og jeg nyder det. Nu er det så lige at jeg skal huske det andet projekt. For jeg selv har tons af halstørklæder, men min kære skattebasse har ikke noget, såehh...

2 kommentarer:

  1. Du milde, det er noget af et halstørklæde-projekt, men hvor bliver det da flot. Jeg hepper på dig!

    Og det pink er også fint!

    SvarSlet
  2. Jeg kan godt huske hel- og halvpatent, som jeg strikkede en del af i mine unge dage. Manner, hvor det tog lang tid. Så det er måske meget godt for din tålmodighed med noget "hurtigt" som en afveksling ind i mellem. Men enig - det oprindelige projekt til manden må ikke glemmes. ;-)

    SvarSlet