04 december 2010

041296

For 14 år siden i dag, havde Anders og jeg vores første "date". det vil sige vores første aftale, hvor jeg kom hjem til ham om aftenen. At det skulle udvikle sig til en så lang historie og to børn havde ingen af os nok forestillet os, men herligt er det at det er gået den vej !!!
Faktisk rækker vores historie meget længere tilbage. Da vi var henholdsvis 15 & 16 år, var vi småkærester, eller ihvertfald vilde med hinanden. Det blev aldrig rigtig til noget den gang. 8 år senere fandt vi hinanden igen, og denne gang blev det til noget...

Vi er stadig ikke blevet gift, men det kommer nok en dag... Jeg bærer hver dag den samme ring, og kun den ring. den fik jeg af Anders i fødselsdagsgave da jeg blev 26 vist nok.
Det kom sig af at jeg på min 25 års fødselsdag på toppen af Masada i Israel hvor jeg var på ferie med min mor fik en fin gammel fingerring af gud med en blå sten i. En familiering. At vi sad der på Masada i Israel, landet hvori mine forældre mødtes og blev forelskede da de var helt unge, var helt særligt og meget smukt. Det var en fantastisk tur sammen med min mor jeg der havde.

Men desværre passede ringen ikke på mine pølsefingre. Jeg havde dog forelsket mig i ringen og ønskede mig efterfølgende en ring med en blå sten i. Det fik jeg af Anders. Og da den var ny var den guldfarvet, men med tiden er den blevet ret slidt og er mere sølvagtig i farven. Jeg husker ikke om stenen har været klarere blå i sin tid... Men jeg ELSKER den ring!
Jeg går meget nødig udenfor en dør uden min ring, og de dage hvor jeg ikke kan finde den, må jeg tage en anden ring på i stedet, for jeg føler mig totalt bar uden min kærestering!


Min dejlige Anders jeg elsker dig!

7 kommentarer:

 1. Orv en sød historie. Man bliver helt varm indeni. Og det er godt nok også en smuk ring :)
  Fik en kærestering af min, men den er desværre gået i stykker. Savner den dog hver dag på min finger.

  SvarSlet
 2. Det er en smuk ring og en sød historie. Tillykke.

  SvarSlet
 3. Anne du må få dig en ny så!

  SvarSlet
 4. Jeg arbejder også på det ;)

  SvarSlet
 5. sødt skrevet af dig til din mand gift eller ej :)

  SvarSlet