08 december 2010

Gid jeg var en bjørn!

Ja for så kunne jeg holde mig indenfor i varmen i denne tid! Jeg har vitterlig ikke meget lyst til at bevæge mig udenfor i dette vejr. Det er koldt, vådt, glat og besværligt at komme frem i... Og så er det så mørkt om morgenen når jeg cykler afsted på arbejde.
Når jeg er indenfor i min varme lejlighed, med tændte stearinlys, radioen kørende, benene op under mig i sofaen med strikketøj eller en god bog, dejlig varm kaffe... Ja så er jeg vild med vintervejret, så føler jeg mig lidt som en bjørn i sin hule. Og jeg kan godt lide min hule!
Jeg har så svært ved at komme ud af døren når først jeg og børnene er kommet hjem om eftermiddagen, en tur i Fakta på den anden side af gaden er lige hvad jeg kan overkomme. Her til aften tog jeg mig alligevel sammen til at løbe mig en tur, det var dejligt! Men jeg ved at jeg i morgen tidlig, når uret kimer kl.05:30, meget hellere vil være en bjørn!

1 kommentar:

  1. Uha... den fornemmelse kender jeg kun alt for godt... Det er bare finere at se på indefra. Tror ikke helt på det er meningen at man rent faktisk skal bevæge sig ud i det.

    SvarSlet