23 december 2010

Dagen før dagen...

Alle gaverne er købt ind, Anders er i Fakta efter det sidste til julemiddagen og risengrøden som vi skal have i aften. Megen tid og mange penge er brugt på gave og madindkøb , og vi har endda behersket os hvad gaver angår i år...

Træet skal skæres til og pyntes, gaverne skal pakkes ind, stuen ryddes lidt op, havregrynskuglerne rulles og konfekten laves... Heldigvis har jeg en kæreste der ikke stresser over den slags ting, så jeg ved vi når det hele på en god måde! I køleskabet ligger en lækker and og en svinekam. frk. Jensen er slået op på side 81, hvor opskriften på rødkål står.
Børnene er glade og spændte, og kan slet slet ikke vente til i morgen... Jeg glæder mig godt nok også!

Min kære farmand har meldt sin ankomst og skriver at han ankommer til Kastrup i morgen kl.15:30. Jeg krydser fingre for at han kommer frem planmæssigt, og at han ikke strander et eller andet kedeligt sted.

Max har netop spurgt om vi skal i en masse butikker i morgen! Næ nej i morgen skal vi IKKE i butikker, højst ud og gå en tur, så dagen ikke kommer til at føles alt for lang. Der skal klinge julemusik fra cd-afspilleren, stearinlysene skal tændes, og så skal der bare råhygges! Af os 4 er jeg den eneste der synes det er super hyggeligt at gå i kirke juleaften, så lidt i 3 i morgen vil jeg slentre ned af Stefansgade og nyde julegudstjenesten. Håber inderligt at vi skal synge "Det kimer nu" som er min absolut favorit julesang, jeg er helt vild med den, dens melodi rører mig så meget! Og mens jeg sidder der, kan jeg så tænke på min dejlige mormor som i år 1949 blev gift i Steafanskirken!

Efter indkøb af flere omgange i dag og mange gåture med tunge og mange poser, havde jeg i den grad brug for et tiltrængt hvil. Det har jeg nu fået mens jeg har skrevet dette indlæg OG nydt en skål chips og en iskold juleøl...
Jeg er nu faldet til ro, og har samlet kræfter til resten af dagens program!

Jeg glæder mig til i morgen og dagene der følger. Jeg glæder mig til at gøre op med det forgangne år og starte på et nyt. Jeg glæder mig til at se min farmand. Jeg glæder mig til at give min gave til Anders. Jeg glæder mig til lune boller i morgen tidlig. Jeg glæder mig til at slappe "rigtig" af med børnene i morgen, når alt er bag os, og vi ikke kan gøre mere, andet end bare at være OG slappe af!

Jeg ønsker dig der læser med en rigtig rigtig god, dejlig og fredfyldt jul !!!

Mange kærlige julehilsener fra Gaia

1 kommentar:

  1. Og glædelig jul til dig også. Det lyder som om, der skal hygges.

    SvarSlet