19 oktober 2011

Den vandtætte skoletaske...

I regn og slud cykler jeg til og fra Gentofte hver dag for at komme på arbejde. I cykelkurven har jeg min skoletaske. Ja jeg kalder det altså en skoletaske selvom jeg ikke går i skole selv. Men jeg kan godt lide navnet! -og nu arbejder jeg jo også på en skole, såeh...
Jeg trænger i den grad til en ny taske, både den grå og den grønne er stadig gode, og jeg elsker at bruge dem. De fungerer så godt når jeg er på arbejde, men de er ikke så smarte til det danske vejr. De kan ikke lukkes og holder ikke altid til de vilde regnskyl som vi indimellem får herhjemme...
Derfor skal jeg nu have syet mig en ny. Og her får jeg brug for hjælp og gode råd!
Kan man sy en taske af voksdug? Og skal man gøre et eller andet i syningerne, sådan at vandet ikke siver ind der? Kan man behandle almindeligt stof med noget så det skyr vandet?

3 kommentarer:

 1. Ingen råd fra mig....
  Jeg har en læderrygsæk, som jeg er meget glad for. Og den kommer i en stor plastikpose alle de regnvejrsdage, hvor det er nødvendigt (og det er mange!)

  SvarSlet
 2. Hvis du vælger at sy i voksdug, kan du efterfølgende tætne sømmene med Seam Seal, som fås i Friluftsland (oppe på 1. sal i grejafdelingen).
  Der kan du jo også købe stofimpregnering, men jeg tror umiddelbart kun, at du kan gøre stoffet vandafvisende - ikke 100% vandtæt.

  SvarSlet
 3. Tak for tippet Lotte!
  Vandafvisende er også ganske fint!

  SvarSlet