17 oktober 2011

"Mor jeg kommer til at savne dig"

-var det sidste Rose sagde med våde øjne inden hun i morges steg op i bussen for at køre på koloni med fritteren i 4 dage. Hendes første koloni, og uha hun har ikke været glad ved tanken. Men vi mener det er en god ting, især da hun ikke har gået i fritidshjemmet så lang tid, så det her er en god måde at lære de voksne og de andre børn at kende på. Og så skal hun altså lære at være væk hjemmefra!
Men for dulan jeg havde en klump i maven da hun steg op i bussen og har tænkt meget på hende i dag. Har nu talt med hendes kontakt voksen og hørt at hun storhygger sig og glæder sig til discofest i aften!
Sådan skal det være.

Men hvor er her dog stille!!!


Akkurat som da Max skulle på koloni med sit fritidshjem, fik Rose også en lille bog med billeder af familien. Desværre trænger farvepatronerne i vores printer til at blive udskiftet, så nogle af billederne er lidt fesne i farverne. Men jeg er overbevist om at Rose ikke hæfter sig ved dette, for hende er det bare hyggeligt at have sin familie med sig på den måde. I denne bog blev der også plads til lidt billeder af vennerne.I går var Rose og jeg i biografen og se smølferne, en film vi begge havde glædet os til i lang tid. Vi gik afsted i den flotte efterårssol til biografen. Billetterne var hurtigt købt, lidt længere tid skal afsættes ved bland selv slikket... Vi fik os begge en lækker pose, købte lidt vand, tissede af og satte os så godt til rette i salen.
Vi nød begge filmen, og jeg fik grinet, dejligt!
I madpakken, som de skal spise til frokost i dag når de ankommer til kolonien ligger der en lille overraskelse. Max har valgt smølfen, og jeg er sikker på at det vil gøre hende glad!


På listen over hvad man skulle have med på kolonien stod der bl.a."Tøj til 3 dage i poser, mærket med mandag, tirsdag og onsdag". Rose var med til at finde alt frem og til at pakke tasken. Der gik lidt sjov i den da vi lavede tøjbunkerne til de 3 dage. Og det blev til matchene tøj, så det kom til at hedde "priked tirsdag", stribed onsdag" og ensfarvet torsdag". Jeg nænnede ikke at rette stavefejlene, stemningen var god og hun gik meget op i at pakke tasken og tjekkede huskelisten flere gange for at være sikker på at alt var kommet med.

1 kommentar:

  1. Hun får da en dejlig tur, når hun er sendt afsted med så megen kærlighed.

    SvarSlet