17 juli 2012

20 kroner

Nogen vil måske mene at sådan noget gør man ikke, og da ikke med penge. Jeg synes det er sjovt og godt fundet på.

En dag på vej gennem Stefansgade, som vi går af stort set hver dag, bukkede Rose sig ned og pillede ved noget. Hun havde fået øje på en 20 krone der lå midt på fortovet men kunne ikke få fat på den.  Inden jeg bukkede mig ned for at se på sagen forstod jeg hvad det gik ud på. Mønten sad MEGET godt fast og var ikke sådan lige til at få fat i, der skal værktøj eller noget skrapt væske til...

Dat det gik op for Rose, foreslog hun at vi da bare hentede en kniv, for en 20 krone gad hun gerne have i sin pung... Men da jeg synes det er en god joke, og synes den skulle blive liggende, gik den med kniven ikke. -så meget gad jeg dog heller ikke at gøre ved dette!
Jeg havde også regnet ud hvem der stod bag, og dem leger man ikke med, eller dem lader man være. Typerne der står og hænger ved en bænk, og har en gesjæft som ikke er helt stueren. Men de havde betragtet os og vi grinte lidt sammen over at det var et meget sjovt påfund. De må se mange der gør som os? Og jo jo svarede de, vi var bestemt ikke de første.

Mangler du en 20 krone og går du rundt med kniv i lommen på Nørrebro, så ligger der altså en i Stefansgade...


2 kommentarer: