29 juli 2012

ELSKER min egen handyman!!!

Vores STORE og lyse soveværelse er blevet delt i to. Til venstre bor Max og til højre bor Rose. Hver har de nu fået eget værelse, blot et mindre kammer, men nok til at de kan have seng, skrivebord, skab/reol og et par bogkasser plus lidt løst...
I torsdags var det store flyttedag, der stod værelserne færdige, og det var altså en STOR dag, som vi har ventet på siden påske. Sørme om ikke de er så heldige at de også kunne komme på indkøb i IKEA. Nu sidder Rose og tegner ved et spritnyt skrivebord, på en lige så ny stol, Max sover i hans eget sengetøj og har dejlige puder der venter på betræk og måske en fin kommode i vente...

Anders og jeg sover stadig i stuen, og gad vide hvor længe vi gør det... I starten var der noget rigtig hyggeligt over campinglivet i en lejlighed, men nu er vi ved at få spat. Hans ferie går derfor op i byggearbejde, og ikke meget tid til at dase... Men hvornår skal man ellers finde tid til dette i en travl hverdag?!

Jeg ELSKER min helt egent handyman, og er SÅ taknemmlig for at han "lige" banker en gips væg op, maler, sliber, skærer til og giver børnene sådanne fine værelser!!!

3 kommentarer:

 1. Din glæde lyser også ud af dit skriv. Og du er heldig. Det er helt vidunderligt med en mand, som har hænderne skruet på til handyman-ting og forandringer. Og dejligt for børnene med hver deres turf. ;-) De er sikkert vokset lidt bare ved at flytte ind på deres nye værelser. :-)

  SvarSlet
 2. Jeg bliver også bare så imponeret over fok der kan sådan noget. Fantastisk. Tillykke med værelserne.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt når man kan se det bare rykker. Men ja, hvor er det typisk at det er ferien, der skal gå med det. Men hvornår mon tiden ellers findes. Herhjemme er det også weekender og ferier, der bliver tyvhugget til husprojekterne.

  SvarSlet