07 juli 2012

Med kærlighed og smil på læben...Det glæder  mig meget at jeg skal undervise i håndarbejde næste skoleår! Dette fordi jeg skal have MINE børn, som jeg har haft siden 1.klasse!  Jeg skal lære dem at brodere & sy på maskine!
Jeg er gået i gang med at tegne mønstre til de ting som jeg vil foreslå dem at sy, når de har bestået symaskine-køreprøven, deriblandt en lille håndtaske (net).
Er det for sjusket eller ok det jeg her har fundet på? det er en lille grøn håndtaske som blev peppet lidt op. Gad vide hvad de kære børn vil synes?

7 kommentarer:

 1. Det ser super fint ud!!!!!! Glæder mig til at se hvad du ellers vil lave med dem!!!
  KH Charlotte

  SvarSlet
 2. Pigerne vil synes, det er super!
  Men hvad med drengene?
  Eller er det et valghold?

  Glædelig lørdag.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh det er ikke valghold... Drengene kan også sy en taske, måske til deres mor...
   I den klasse jeg havde sidste år, broderede drengene en hel del, en syede et forklæde til sin papmor, en anden et indkøbsnet til sin mor, de skal nok få noget fint ud af det. Men jeg kunne nu godt tænke mig at finde på en ting som kunne være lidt mere "drenget" tager gerne imod forslag!

   Slet
 3. Jeg syede forklæder med en 5. klasse sidst på skoleåret, hvor de skulle have hjemkundskab efter sommerferien. De lavede flotte lommer, - nogen med syede bogstaver som dine, nogen applikerede, nogen broderede, nogen lavede patchwork i små bitte firkanter.
  Men drengene kan også godt lide at sy net.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har tænkt den samme tanke at de kan sy deres eget forklæde, det er rimelig nemt, og de kan få brug for det lige efter ferien som du nævner.
   Så kan de gøre så gøre så meget ud af det som de hver har lyst og evne til...

   Slet
 4. Tillykke med at skulle ha' din egen klasse i håndarbejde!! De bliver da vilde med at sidde og sy bogstaver - det er da sjovt :-)

  SvarSlet