18 juni 2010

Så skidt da og jubijææææ

Denne fredag endte med at blive en god fredag, ihvertfald én hvor jeg har lyst til at råbe jubijæææ og sige tillykke til mig selv fordi jeg i går underskrev et papir med denne overskrift:


Så altså dagen i dag blev den dag hvor jeg ikke overholdte mine aftaler med mig selv...  Jeg åbnede rødvinen (en lækker flaske som min mor stilte her sidst hun var på besøg med replikken "til en dag hvor der er noget i skal fejre") og flottede mig med desserten!

Mums det smagte godt. Min søster har været og aflevere hendes to døtre som skal bo her i weekenden. Med sig havde hun 5 bakker jordbær, købt i vejkanten på Fyn! Og da vi kun er 3 som spiser jordbær er der en hel del at gå ombord i... Det "onde" ved desserten er mandler og honning, så helt farlig er den nu ikke...

5 kommentarer:

 1. Mums, den ser lækker ud, den dessert. Ku man be' om opskriften? Er det bare, hvad man kan se + honning? Tillykke med fastansættelsen! Det må være rart - især i denne tid!

  SvarSlet
 2. Ja det er så fedt så rart så dejligt med den fastansættelse!!!
  Desserten er ganske simpel:
  jordbær, tyk cremefraiche-agtig youghurt (fra de danske vægtkonsulenter)rørt op med lidt vanilje essens, flydende honning, hakkede mandler og vupti! Tror der står de samme på morgenbordet i morgen tidlig...

  SvarSlet
 3. Tillykke Gaia! Synes godt nok det er en meget behersker måde du "synder" på. Respekt!
  Knus Line

  SvarSlet
 4. Tillykke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Og godt du fejrer det! Vi skal sørme fejre det gode , der sker i livet :-)

  SvarSlet
 5. ahhh der røg også et par skolekridt, to riesen og en håndfuld smarties ned...
  Jamen jeg er NØD TIL at beherske mig ellers går det galt og nu går det lige så godt.

  Miri og Line skal vi ikke krea-hygge-spisecitronfromage sammen en dag?

  SvarSlet