22 juni 2010

Sig det med ord

I dag havde vi morgenmadshygge i klassen. Alle forældrene havde stået for det store morgenbor, og det kan med rette kaldes stort. Der var masser af juice, lækkert hjemmebag, pandekager, hjemmelavet syltetøj, frugt og kage.
I min klasse er der 22 dejlige børn, og klassen bakkes op af en forældregruppe ud over al forventning!
I min klasse er der også en pædagog, det vil sige han er der ikke mere, eller ikke i klassen. For næste år hedder klassen 3.a og når man gå i 3.klasse på Gentofte skole, går man ud af fritidshjemmet efter 2.klasse. Så i dag skulle vi sige farvel til Kim, som har været i klassen siden børnene startede i børnehaveklasse. for børnene har det været 3 gode år, for mig har det været uvurderligt for ham Kim han er ikke bare en pædagog som man har i klassen. Han er sjov, dygtig, super god ved og sammen med børnene. Det har virkelig været guld værd for mig at have ham i klassen. Have en person der kendte børnene godt da jeg kom ind i billedet, og en som jeg svinger så godt sammen med.
I dag takkede vi af, udvekslede gaver og pæne ord.
Jeg fik sådanne nogle fine, rosende og pæne ord med på vejen af Kim, gid jeg havde dem så jeg kunne høre dem igen og igen.
Tak Kim!

Den næste klasse som "får" dig er en heldig kartoffel!!!

Gavekort fået af Kim. Så næste gang jeg går i Paradis is, vil jeg tænke på ham, alle vores grinestunder, og gode snakke og rigtig gode oplevelser sammen med børnene!

1 kommentar:

  1. Jeg sagde: "Jeg har igennem 10 år arbejdet med mange forskellige lærere, og fælles for dem har næsten altid været, at de ville have det på deres bestemte måde i timerne. Du er og har været fuldstændig anderledes. Meget fleksibel, og utrolig god til at give plads til andre. Det har jeg om nogen nydt særlig godt af. Din tålmodighed med børnene er misundelsesværdig og dit humør lige så. Tak for din måde at være på, at du kunne holde min mærkelige påfund ud, samt dit søde væsen."

    SvarSlet