23 februar 2011

Natteroderi og en lysrød formiddag...

Puha Rose og jeg er trætte. I nat vågnede hun op ved siden af mig og sagde at hun havde snot der skulle tørres væk for hun havde lige nyst. Meget træt og tung i kroppen gik jeg ud på badeværelset for at hente en kleenex. Da jeg kom tilbage sad hun op i mørket og pegede på en mørk plet på Anders dyne. Da var jeg nød til at tænde det skarpe lys. Uha da da. Rose havde haft næseblod, og der var lidt over det hele også på hendes bamse.
Op igen, ud efter en våd klud, tørre tørre, af med pudebetræk, snyde næse, og så putte igen. Jeg har utrolig svært ved at falde i søvn igen efter sådan en omgang, og klokken var vist omkring halv 5, så jeg stressede også lidt over at vækkeuret ville kime en time senere... Rose brugte også en rum tid på at falde i søvn igen!

I dag er vi begge hjemme, Rose har klaget over ondt i halsen nogle dage, så i dag blev dagen hvor hun måtte blive hjemme. En kombination af ondt i halsen og total træthed efter en dum nat, gjorde at vi begge ikke kunne hænge sammen her til morgen.
Rose er pakket ind i dyne og halstørklæde i fars stol foran computeren og Oline.
Selv sidder jeg mega træt i sofaen med broderi grejet og tænker at jeg da gerne kunne bruge en lille lur, måske senere...

Her lidt glimt fra formiddagen i stuen...
1 kommentar:

  1. Øv for en nat. Håber ikke at halsen udvikler sig til noget slemt og håber at den kommende nat bliver meget bedre. Måske bliver Rose frisk efter en god nats søvn.

    SvarSlet