20 februar 2011

Tak Lis!

-for at du skubbede mig i gang med et lille syprojekt som jeg længe har haft i tankerne...
Jeg har en forkærlighed for tennisnederdele. Jeg synes de er dødsmarte og frække! Jeg kommer aldrig til at se godt ud i en tennisnederdel, desværre... Jeg har et mønster på en nederdel med læg, og den kalder jeg en tennisnederdel, for jeg synes den minder om en sådan!
Jeg forstår mig slet ikke på tennis, men der er noget lækkert og tjekket over det synes jeg. Husker at min mor spillede tennis da jeg var barn og jeg blev fascineret af farven på tennisbanen, boldene er lækre i den der gul/grønne skrigende farve (en farve jeg ellers ikke rigtig bryder mig om), kan godt lide synet af skoene der er farvede af det orange sand på banen...

Efter at have læst Lis indlæg hvor hun viser en smart nederdel med læg og røde knapper, MÅTTE jeg bare i gang med den nederdel jeg har haft i tankerne længe. Fluks tegnede jeg mønsteret af, fandt noget stof som jeg ikke er gladere for end at jeg godt vil satse, for tænk nu at nederdelen ikke blev pæn. Så kan jeg jo næste gang sy den i noget andet stof. -når det så er sagt så må jeg tilføje at er jeg VILD med køkkentern, men jeg ved også godt at det fås i metervis i diverse stofforretninger, det er ikke noget de sådan lige "løber tør for"...

Strygejernet blev tændt, maskinen trådet med hvid og jeg gik i gang med min tennisnederdel! Nåede til jeg skulle sy lynlåsen i, og måtte så desværre stoppe, ligger selvfølgelig ikke inde med en lynlås i rette længde, typisk. Her kunne det være fedt hvis Stof 2000 lige om hjørnet havde søndagsåbent! Og dog det kunne hurtigt blive dyrt!

Nederdelen var tænkt til Rose, men umiddelbart ser den for lille ud til hendes strut-topmave, så den må komme hjem til en anden pige, med det rette taljemål... Jeg bliver ikke færdig med syprojektet i dag, grundet lynlåsen.  Lis skrev også noget om knaphuller og trykknapper forleden dag, jeg har det måske som hende? Ihvertfald er jeg ikke meget for at sy knaphuller. Min veninde Line synes jeg er fjollet og har fortalt mig at det altså ikke er så svært, så jeg må nok hellere tage mig sammen! Min gamle symaskine var uduelig til det, og jeg har endnu ikke vovet mig ud i det med den nye, så der venter mig en lille udfordring.... Ellers bliver det trykknap og en pynteknap (den nemme løsning).

Se med her, og sig hvad du synes om min tennisnederdel... Jeg har fundet 3 knapper frem, måske én af dem kommer i nederdelen. Ja Lis jeg tror godt jeg ved hvilken én du ville vælge... Jeg tror jeg går for blomsten...
4 kommentarer:

 1. Jeg syndes helt sikkert at det skal være blomsten. Den giver ligesom "det der" som køkkentern mangler!!! ellers rigtig sød!
  Og så får jeg jo også blod på tanden når du bare sådan kaster dig ud i det! men jeg har flere andre børnetøjs projekter som jeg må have færdig først!
  Virkelig flot!!

  SvarSlet
 2. Hehe, ja, jeg kan jo godt lide stjerneknappen, men det havde du jo gættet;))

  Knaphuller ER ikke svært, og min maskine kan endda sy dem helt automatisk, ja, den kan sågar sy knappen i, hvis det sku være. Jeg tror det er det der med at gide gøre det færdigt, der ikke huer mig. Forsøger f.eks. også med svingende held at få min mor til at afslutte mine strikkeprojekter.
  Måske sku jeg bare blive voksen?

  Din nederdel ser i øvrigt rigtig fin ud. Den er pæn med den faste linning synes jeg. Min er lidt mere hupti-vupti-hurtig at sy. Tror i øvrigt også, at jeg som du selv synes margueritknappen passer bedst til stilen, selvom stjerner jo altid er pæne:)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 3. hvor er den super gaia.. jeg er klart til blomsten .. klart den mest cool.. så lækker nederdel..
  hej herfra

  SvarSlet