09 september 2010

En dag på sofaen skal der til!

Vi har siden lørdag været syge på skift herhjemme, mandag lå vi alle 4 syge, øv!
I går gik jeg på arbejde efter 2 sygedage, men det skulle jeg aldrig have gjort... I dag har jeg mere ondt i halsen end jeg længe har haft, så at skulle gennemføre 4 billedkunstlektioner (hvilket ellers er død hyggeligt) med mange stemmer og maling overalt, børn der snakker noget mere i sådan et lokale end ellers, nej tak!
Så nu sidder jeg, godt plantet i sofaen med lommetørklæder ved min side, mormors dejlige og meget varme tæppe over mig, broderi og patchwork kasserne ved mine fødder, og morgen tv tændt, har fundet kurven med the frem, og skal helst ikke udenfor en dør i dag...

Vores lille thelager


Mormors tæppe. Min kære mormor har altid strikket og hæklet meget. Af de mange garnrester har hun hæklet firkanter, som så er syet sammen til et kæmpe varmt tæppe. Dette tæppe fik jeg i 1996, og var den første i familien der fik et. Siden da har faktisk alle i familien fået et (skal lige tilføje at min mormor har 4 børn og 10 børnebørn, så hun har altså hæklet MANGE firkanter..).
Et kig ned i mine to hyggelige kasser som jeg skal gå om bord i i dag, for det er lige noget jeg kan lave mens jeg sidder her under det varme tæppe...


Udsigten fra hvor jeg sidder. Jeg elsker at se morgen tv, og gør det som regel hvis jeg er syg eller har fri..

God torsdag til dig!

8 kommentarer:

 1. Måske du skulle hænge din smukke jakke ved siden af tvet- så du kunne nyde den også :-)
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 2. Sikke et skønt tæppe du har fået af din mormor :)
  Bare lige en lille efterspørgsel, når nu du drikker te, så hvis ikke du gemmer teposerne til andre, vil jeg gerne overtage, hvis du skulle have lyst til at gemme de tomme :)
  Betaler gerne porto :)
  Du må have rigtig rigtig god bedring...
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Øv med helbredet...
  Når det kommer til børnene er vi ofte gode til at tage den dér ekstra dag, så de liiiige kan komme helt ovenpå. Men når det gælder os selv, så drøner vi afsted ligeså snart vi kan stå op - og det giver ofte tilbageslag.... tankevækkende! Jeg gør det selv. Og jeg tror at rigtigt mange mennesker gør!

  Nåmen, jeg er snublet over din blog (via Marapytta) - og føler mig godt tilpas hér. Så jeg bliver ;)

  Rigtig god bedring!!
  Tina

  SvarSlet
 4. Det lyder som den HEEELT rigtige strategi, du har lagt for dagen...selvom det er med ondt i halsen. Håber du snart får det bedre. (og psst: Nyd dit varme tæppe og teen. Godt at gøre lidt luksus for dig selv)

  SvarSlet
 5. Lyder som en god plan for dagen... god bedring!

  SvarSlet
 6. Mama-T du er mere end velkommen, rigtig hyggeligt at du kigger med her!
  Micha jeg gemmer gerne theposer til dig. Altså mener du de der små papirsposer hvor brevet ligger i? Dem jeg drikker er svære at åbne uden at de går i stykker fororven gør det noget?

  SvarSlet
 7. Hej Gaia!
  Dejligt du sådan kigger forbi min blog, selvom det ikke er de mest spændende opdateringer, der kommer ind i øjeblikket...
  Jeg svarer lige for Micha - det er nemlig de der fine papirsposer... Tror ikke det gør noget at de går lidt i stykker for oven, det kan man næsten ikke undgå...
  Og send endelig til hende, for er der nogen hun ved jeg mangler i min samling, så kommer de videre til mig... :D
  Hmm... kunne egentlig være jeg snart skulle lave et blogindlæg om min samling af theposer...
  Håber du er kommet dig helt over sygdom!
  - Bianca

  SvarSlet
 8. Hov havde ikke set dit svar, var ikke så meget hjemme i går :) men kan se min kære Twin har svaret :)
  Sender dig en mail, tusind tak fordi jeg må overtage dem :)
  Håber du er blevet helt rask..
  KH Micha

  SvarSlet