28 september 2010

Jeg er, ærlig talt, skide nervøs !!!

På torsdag skal jeg til tandlægen, hvor en mindre "operation" venter mig... Hvad der helt præcist skal ske, og hvorfor vi desværre er nået dertil hvor denne "operation" skal foretages skal jeg ikke trætte jer med.
Én ting er den økonomiske udgift der venter mig, en anden er selve stunden i stolen på torsdag.
Jeg har sådan lyst til at aflyse, udskyde det, eller bare blive væk. Men det holder jo ikke...
Men ved i hvad, min søde dejlige mor, kommer hele vejen fra Hjørring for at holde mig i hånden, eller mere præcist gå med mig derhen og følge mig hjem igen.
Da jeg gik fra sidste tandlægebesøg, hvor jeg havde fået meddelelsen om at der ikke er andre veje uden om, tænkte jeg som det første "gid min mor kan være der sammen med mig på selve dagen"... Og det gør hun sørme, TAK mor!!!
Jeg er, ærlig talt, SKIDE nervøs. Og har derfor ringet til tandlægen for at få noget beroligende der kan få mig til at tage det hele mere med ro. Hvad det er ved jeg ikke endnu, men jeg er frisk på næsten hvad som helst.
Men skal jeg tage min IPOD med...? Har nogen af jer gode erfaringer med den slags under et tandlægebesøg?
Ønsk mig held og lykke torsdag kl.15:45, og send gerne en masse god energi og gode tanker afsted mod Frederiksberg!!!
På forhånd tak.

Det var så det meget kedelige, negative og langt fra kreative indlæg fra mig...

6 kommentarer:

 1. Uh... håber du kan holde nervøsiteten i skak... Super dejligt mor stiller op! Så blir alting lidt nemmere at klare...

  SvarSlet
 2. Pøj pøj- skal nok sende dig massere af gode tanker :-)

  SvarSlet
 3. Uha, Gaia!
  Jeg skal nok tænke på dig! Men nogen gange er det værre at tænke på det end at være i det!
  Det skal nok gå.Godt at din mor kommer.
  KH
  Morellen

  SvarSlet
 4. Kære Gaia, jeg var der selv denne sommer, i tandlægestolen lige så nervøs som dig. Håndfladerne var klamme og svenden piblede frem på panden. Hvad du skal ha' lavet ved jeg jo ikke, men jeg fik trukket en visdomstand ud, der sad meget langt tilbage i kæben. Smerten inden var ulidelig, så der var heller ingen vej udenom. Fuck hvor var jeg ikke skide stolt, den dag jeg kørte til tandkirurgen (jep det var urimelig dyrt).
  MEN det gik så hurtigt at jeg næsten ikke nåede at opfatte det. Jeg var fuldstændigt lettet og kunne slet ikke forstå, hvordan hun kunne få den ud så hurtigt og så smertefrit. Jeg skal ikke underholde med smerten bagefter, men tro mig, jeg fortryder det bestemt ikke. HUSK at få noget smertestillende (på recept :)

  Rigtig meget held og lykke i morgen, skønt at du har din mor med. Det er en rigtig god ide at tage ipod med.
  Kh Sine

  SvarSlet
 5. Tandlægen vil lige blande sig... ;)
  Ja tag da helt sikkert din Ipod med. Der kan være nogle lidt trælse lyde under en operation og desuden vil du så undgå at ligge og lytte til hvad tandlægen og assistenten snakker om (hvis nu din tand er lidt bøvlet).
  Det er nu også en rigtig god ide at have din mor med. Især da du ikke selv må køre hjem, når du har fået noget beroligende.
  Held og lykke. Er sikker på det nok skal gå rigtig godt.
  Mette

  SvarSlet
 6. Hvor er i alle søde, tak mange gange for kommentarerne!!! Det luner, det hjælper og trøster!
  Har netop hentet noget beroligende hos tandlægen, og i morgen er det med bus eller på gåben når jeg skal derhen.
  Klinik assistenten (hedder de ikke det, dem der sidder og hjælper tandlægen) beroligede mig og forklarede lidt om indgrebet. Det er en sørgelig rest af en tand der skal hives ud, måske ikke skræmmende i andres øjne men det ER det i mine!!!

  SvarSlet