22 september 2010

Klippeplan, lagerstatus, lister, priser...

Om lige godt 2 måneder skal jeg til Odense hvor der afholdes spændende julemarked. Sammen med Puk, skal jeg have en stand om lørdagen. Jeg ved godt hvad jeg vil lave til markedet, ja ihvertfald noget af det, der kommer sikkert andre idéer med tiden.
I dag har jeg fri, og synes det var oplagt lige at få lagt en slagplan, og skrive ned (jeg har det godt med lister) hvad jeg skal nå at sy, hvor mange ting af hver, hvad skal det koste m.m.
Jeg har ganske få færdige ting i kassen hvori ting til markedet ligger, men der er en hel del halvfærdige og næsten færdige projekter. Så nu er der lavet en klippeplan (hvad mangler jeg at få klippet til diverse tasker, nålepuder og hagesmække), en liste over alt der er færdigt eller på vej, og en dag, ja der begynder jeg vel at hakke af, så jeg kan tælle hvor mange varer der efterhånden er klar til salg.

Jeg glæder mig rigtig meget til at drage mod Odense. Indimellem lukker jeg øjnene og prøver at se det for mig, forestiller mig dagen, hvordan de forskellige varer skal sættes og stilles eller hænges op. Nu har Lis, som er en af damerne bag julemarkedet, lagt nogle fotos ud, så vi kan se hvordan det ser ud. Ikke som jeg havde forestillet mig, men det ser fedt ud, og jeg er sikker på at det bliver totalt hyggeligt når alle vi kreative sjæle slår biksene op... Og gæsterne selvfølgelig VÆLTER ind!!!

Min hvide kasse gemmer sager, og de forbliver gemt. Kun dem der kommer forbi herhjemme for lov at kigge ned i den. Når tiden sig nærmer, letter jeg måske på låget og giver en smagsprøve på hvad der gemmer sig i den...Hvad gemmer der sig mon i kassen her...?

3 kommentarer:

 1. Neej!!! Jeg vil da se, hvad kassen gemmer !
  Åh, jeg er SÅ nysgerrig :-)

  SvarSlet
 2. Uh... bliver spændende... må se om jeg ikke kan nå forbi derude.. ;)

  SvarSlet
 3. Jeg kan høre, at vi arbejder ret forskelligt, selvom jeg også elsker lister... Jeg er ikke så struktureret som dig, men indholdet i MIN kasse vokser heldigvis også:) På mine lister bliver der bare ved med at komme nye ideer - ikke noget med planlægning.
  Jeg glæder mig SÅ meget.
  KH Puk

  SvarSlet