07 september 2010

(evigheds)projekt sengetæppe

Jeg arbejder stadig på mit patchwork sengetæppe HVER dag. Og på billedet nedenunder kan du se hvor langt jeg er nået. Kan godt selv se at det måske ser en anelse rodet ud. Jeg arbejder lidt i øst og vest, går ikke altid så systematisk fremad, hvilket godt kan være ret frustrerende samtidig med at det egentlig også er ganske befriende.
Billedet af sengetæppet minder mig om når min veninde Mille og jeg lægger puslespil sammen. Vi sorterer brikkerne i farver og mønstre, og laver altid kanten til at starte med. Jeg påtager mig f.eks. at lave træet, busken eller andet. Men går på et tidspunkt kold, og går så videre med et andet sted på puslespillet. Mille er så sød og overbærende, og overtager helt roligt det jeg påbegynder. Det lyder måske lidt ulige, men faktisk er vi begge glade når vi pusler og mener begge to at vi supplerer hinanden meget godt.
Ej det er altså alt for lang tid siden vi har puslet!!!

Nå men tag et kig:
Alt dette er syet sammen, dog i 3 større stykker. Jeg er nu gået i gang med at "lappe" hullerne ...

3 kommentarer:

 1. Gaia, du er fandemer nået langt, hold da op, jeg er imponeret!!!! Synes det er sejt det der med HVER dag. Ved godt du sikkert har dage hvor du laver meget lidt ved det, men alliggevel. Jeg har ikke rørt mit tæppe i måneder.

  SvarSlet
 2. Hvor er du kommet langt ! Jeg bliver så glad , når jeg ser de farver :-)

  SvarSlet
 3. hejsa

  rigtig flotte farver du har sat sammen som gør én glad . Mht. til din overskrift med evigheds..... - sådan har jeg det selv når jeg har syet på det samme projekt i længere tid - derfor er jeg altid i gang med min. 2 tæpper -i forskellige farver - så det
  næsten føles som nyt hver gang man tager det ene/andet frem :) - flot er det og det skal nok blive færdig en dag - bare vent :)
  kh Marianne

  SvarSlet