17 oktober 2010

Når en god vane (og glæden ved denne) bliver til en (sur) pligt...

Dem af jer der kender mig, og jer der har fulgt lidt med i mine motions og velvære indlæg, ved at jeg i en lang periode har været en meget flittig løber og at jeg har været rigtig rigtig glad ved det. Selv i den lange og varme sommerferie fik jeg løbet ca.2-3 gange om ugen.
Sidste dag i august var der DHL i Fælledparken, hvor jeg slog min egen rekord og løb 5 km. på 27:16 min. !
Inden jeg så mig om var der gået 3 uger af september hvor mine løbesko slet ikke havde været på. Fra at have dårlig samvittighed over ikke at løbe og lade den stresse mig, blev det faktisk sådan at jeg bare accepterede at det da ikke var en del af mit liv.
Egentlig tænkte jeg ikke at det var en sur pligt, men det var det vist... Jeg kom så småt i gang igen, meldte mig til nogle interval løbehold og synes det var så fedt at være i gang, men det holder hårdt! Motivationen er der ikke rigtigt.

I fredags var det skolernes motionsløb, vores 3. årgang løb rundt om Gentofte sø, og jeg løb da med. To runder blev det, hvilket er ca. 5 km. Uhm det var faktisk rart, men turen her til morgen, som jeg netop er kommet hjem fra var endnu skønnere.
København en søndag morgen, hvor kun få er på gaderne, er jeg bare helt vild med. Synes det er det bedste når jeg om lidt sætter mig ved morgenbordet sammen med min familie med den der rare varme fornemmelse i kroppen som fylder mig ovenpå en dejlog løbetur. BEDSTE start på dagen. 7,16 km. blev det til!

Rigtig god søndag til dig derude. Nu skal jeg lave café au lait til manden og jeg!

2 kommentarer:

  1. Jeg var også rundt om Gentofte sø med min klasse i fredags. Hvor havde det været hyggeligt hvis vi lige var stødt ind i hinanden :-)

    SvarSlet
  2. ja det kunne da have været rigtig hyggeligt! Hvilken skole er det nu du arbejder på?

    SvarSlet