30 oktober 2010

I morgen kommer Puk

Den her blogverden er jeg bare vild med. Cyklede i går og tænkte på at det nu er 10 mdr. siden jeg oprettede min blog. Der er flere årsager til at jeg har oprettet min blog. For det første for at ave en slags dagbog som jeg kan "bladre" i, men samtidig for at vise dem der finder interessen hvad jeg går og sysler med, samt inviterer dem ind i min verden.

En dag modtog jeg en mail fra en som jeg slet ikke kender, eller det vil sige vi kender til hinanden gennem vores blogs. Puk skrev til mig, for at høre om vi to da ikke skulle slå os sammen og deles om en stand til julemarkedet i Odense i november. Jeg blev glad, overrasket og synes det var modigt og så fedt at hun skrev til mig! Der skulle ikke meget betænkningstid til, og jeg slog til. Over mailen har vi snakket om de ting vi laver, og aftalt nærmere. Men vi skal jo mødes skal vi. Vi skal mødes og vise hinanden de ting vi har kreeret, snakke om hvordan vi "bygger" vores stand op, hvad skal tingene koste m.m.

I morgen er den første af mange deadlines for tiden. Næste deadline hvad det krekative angår er så d.20. november hvor kufferten skal pakkes! Sideløbende med dette, har jeg lige en pænt stor opgave på arbejdet, nemlig elevplanerne der skal skrives og udgives INDEN julemarked og  skole-hjem samtalerne som skal afholdes LIGE efter weekenden med julemarkedet.
Så i år bliver d.26.november en god dag. Det er der hvor alt dette ligger bag mig, og forhåbentig er det hele gået godt!

Jeg ved fra Puk at hun også hækler og gør ved til lærermøder akkurat som mig. Både hun og jeg er lidt i tidsnød, så vi skal nok også sidde og nørkle lidt sammen i morgen, men vi har også det meste af dagen sammen. Måske hun lige skal hjælpe mig lidt med mit hækletøj... Glæder mig, er spændt og er sikker på at det bliver rigtig hyggeligt

1 kommentar:

  1. JUHU for Blogland! Husk at nyde vejen til målet:) Og ja, der er lidt tidspres på. Jeg har da også lige skole/hjem-samtaler (i næste uge), og en barnedåb i Jylland, inden vi skal til julemarkedet. Nå, jeg vil i hvert fald nyde processen. Det er meget fedt.
    Vi ses snart.
    KH Puk

    SvarSlet