04 oktober 2010

Oktober

Oktober måned er feriemåned, for snart venter der mig en lækker ti dages efterårsferie, jubiiii!
Men hvad venter der mig ellers???
I morgen aften skal jeg for første gang mødes med en godt etableret håndarbejdsklub. Med mig vil jeg tage noget broderi og mit strikketøj. Det er hos min ældgamle veninde, og der er rigtig hyggeligt hjemme hos hende!
I den næste weekend skal jeg til Odense sammen med denne håndarbejdsklub. To dage sammen med andre kreative kvinder, det er da lige sagen (for mig ihvertfald!).
I efterårsferien drager børnene og jeg 4 dage til Hjørring hos min mor, som har lagt hyggelige og gode planer for dagene. Jeg har planlagt at  min mor skal lære mig at hækle mens jeg er deroppe, det vil sige jeg har hæklet en del for mange år siden, men har glemt det. Den der hæklenål ligger ikke rigtigt i fingrene... Så nu skal det lige genopfriskes. I samme omgang får vi også set min gamle mormor, der også bor i Hjørring, dejligt!
Den sidste dag i måneden får jeg besøg af Puk, som jeg skal stå på julemarked sammen med. Hun pakker bagagerummet med alt muligt godt. Vi skal se hinandens ting, aftale hvordan vores stand skal være, og snakke priser på det vi skal sælge. (det minder mig om hvor travlt jeg har, der skal jo produceres noget...).
Alt i alt en god måned der byder på forskellige kreative indput. Og så lige nogle børnepenge... De kommer også ganske belejligt, der skal nemlig købes vintertøj OG vinterstøvler til børnene!!!
En ting jeg gerne vil nå i denne måned er en tur i skoven med mand og børn!
God oktoberefterårsmåned til dig!

3 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig måned du har frem foran dig :-)

  SvarSlet
 2. Lyder som en dejlig måned!
  Husk at nyde det.. :D

  SvarSlet
 3. Oktober er virkelig en god måned!
  Jeg glæder mig også til vi skal mødes og til efterårsferien, hvor turen går til Berlin i fire dage. Så skal vi fejre ældste søns 9 års fødselsdag, og jeg håber at komme ud på mange gode løbeture:)
  God oktober!
  KH Puk

  SvarSlet