04 august 2010

Glæden ved at give

Glæden ved at give bliver for mig endnu større og bedre når det jeg skal give væk er noget jeg selv rigtig godt kan lide. Jeg kan også mægtig godt lide at få gaver, men kan faktisk godt nogen gange blive lidt forlegen når det sker. Tænker meget over hvilken grimasse jeg nu skal stille op når papiret er åbnet. Har svært ved at sige at jeg ikke bryder mig om gaven hvis det er tilfældet...
Samtidig kan jeg være lidt nervøs når jeg giver gaver, for hvad nu hvis modtageren ikke bryder sig om det. Jeg plejer at vælge gaver ud fra et eller begge af mine give-gave-kriterier. Den sikre: en ting fra modtagerens ønskeseddel, eller den personlige: noget jeg selv er vild med og godt selv vil have, og som jeg samtidig tror at modtageren vil synes om. Og oftest kan gaven byttes, i tilfælde af at den ikke falder i modtagerens smag.

I morgen skal Sidsel have en gave. Det skal hun fordi hun var den første faste læser på Gaia´s butik. Sidsel er min kollega, en smuk og sød pige, hende som med sin dejlige, bløde og lækre blog inspirerede mig til selv at have en. På det tidspunkt var hun på barsel og jeg havde da endnu ikke prøvet at arbejde sammen med hende, og faktisk ikke rigtig talt med hende. Men jeg fulgte med på hendes blog og har fra første kig nydt det. Nyder indlæg og billeder, kan godt lide hendes ord og måde at skrive på.

"Optaget af at leve i NUET. Af de små, men smukke elementer i den helt almindelige hverdag. Fokuseret på de ting der fungerer - det som lykkes. Bloggen er mit lille kreative frirum og fungerer som en slags logbog for min daglige bestræbelse på, at fokusere på nuet og den lille lykke i hverdagen."

Sådan skriver Sidsel i sin profil, og jeg synes det er rigtig interessant. Især det med at fokusere på de ting der fungerer, det som lykkes! At have det med i sin hverdag tror jeg er en stor hjælp og opmuntring!

Inde på strygebrættet ligger gaven til Sidsel. Sidste sting blev syet lige inden jeg lavede den dejlige kop kaffe som jeg har nydt mens jeg har siddet her og skrevet. Med et stort smil om læben sagde jeg "hvor er det fedt" til mig selv da jeg foldede kreationen sammen, og kan slet ikke vente med at give gaven! Jeg har meget lyst til at vise billeder her i dette indlæg, men det kan jo ske at Sidsel læser med, og det skal altså være en overraskelse! Jeg håber at hun også kan lide det jeg har lavet til hende!!!
Jeg kan røbe så lidt at det er helt sikkert noget hun kan bruge, og stoffet det er syet af er jeg ret overbevist om at hun kan lide, uha spændende, vi får se...

Kaffen er drukket. Indlægget er skrevet. Nu skal jeg videre i dagens program. På min liste står der med stor skrift "IKKE begynde nye syprojekter i dag". Jeg skal blot sætte kantebånd på en vest, som en kunde skal have i morgen.
Så frem med støvsugeren og gulvskrubben...
Fortsat god soldag til dig!

2 kommentarer:

  1. Hvor er Sidsel heldig, at have en ven som dig. Glæder mig til at se, hvad du har lavet til hende:-)
    Mvk. Kate

    SvarSlet
  2. GAIA! HVOR ER DU BARE SKØN. Har først set dette indlæg nu...(er konsekvent tre skridt bagefter for tiden: ) Og blev virkelig rørt og beæret. 1000 tak. Som du kunne læse på min kommentar på dit andet indlæg, er takserne taget i brug - med meget stor glæde:-)

    SvarSlet