17 august 2010

Hvor blev inspirationen og de mange idéer lige af...?

Er det bare helt normalt at man mister (for en tid forhåbentligt) sin inspiration og gode idéer til diverse kreative sysler, når ferien slutter og arbejdet kalder??? Eller er det bare skolestarten der sætter alt ud? Eller hvad sker der.
Lysten er der egentlig, det bugner med stof, mønstre, skråbånd og andet guf ved mit arbejdsbord, men jeg kan skisme ikke komme igang! ØV ØV ØV!

Heldigvis har jeg været god til at få beskrevet gode og interessante forløb til mine 4 billedkunsthold, så jeg til de timer kan diske op med noget godt, ellers havde det da været helt skidt!
Amio, veninders børn, blogbutik, min familie og mit eget hjem..... Ja der er mange steder man kunne præsentere hjemmegjorte ting, men ak, jeg kommer ikke rigtig igang...
Måske jeg bare skal erkende, eller beslutte, at de næste to uger holder jeg fri på den front. Dog lige på nær mit "evigheds projet", nemlig pattchwork sengetæppet. Der skal jo heller ikke tænkes så meget, sekskanterne ER klippet, de skal "bare" syes sammen. Så der skal jeg ikke tænke så meget og slet ikke finde på, synes om, vurdere eller prøve mig frem.
Da jeg gik igang med tæppet aftalte jeg med mig selv at jeg SKAL sy på det HVER dag. Og det har jeg holdt indtil videre. Nogle dage måske blot et par sting, andre dage meget mere, men der er blevet arbejdet på det hver dag siden jeg begyndte for nu 49 dage siden!
Billedet nedenfor er ikke helt opdateret, jeg har nået en del siden det blev taget!

Ja ja. Der er perioder der ikke er så effektive, gode, kreative eller bare ikke lige som man havde ønsket eller forestillet sig.
Men i går præsterede jeg at løbe 10 km. under en time på et løbebånd med min træner ved min side. Havde lyst til at hoppe af MANGE gange, men gennemførte det, heldigvis. Men det krævede nu heller ikke hverken inspiration eller lign. Blot at overbevise mig selv om at det kunne jeg da godt, og jeg "skulle" så jeg kunne cykle hjem med det store smil og stolthed.

Inspirationen og de gode idéer kommer jo igen, det ved jeg!!!

4 kommentarer:

 1. Hej Gaia - Ja inspirationen skal helt sikkert nok komme igen. Jeg tror det er meget sundt at give hjernen lidt ro og så bare notere idéerne der måske dukker op.

  Jeg knokler på kreativt fordi jeg har termin om 7 uger og nok ikke lige skal regne med et særlig kreativt efterår....men hey det gør slet ikke noget :-)

  Måske kan min bog hjælpe dig lidt på vej kreativt....se mit svar her:

  http://westmoseblogshop.blogspot.com/2010/06/brnenes-handarbejdsbog.html

  Kh. Mette

  PS. Er godt nok imponeret over dit sengetæppe!!

  SvarSlet
 2. Der skal et vist overskud til at skabe- og når hverdagen er travl, kan det være svært.
  Men du holder fast på tæppet-flot !, og jeg ved du bliver sulten igen :-)
  Lige om lidt.

  SvarSlet
 3. Wow, det bliver bare så flot Gaia - og ja, jeg kender godt den følelse du beskriver. Jeg synes ikke engang jeg kan finde energi/tid til at fotografere, hvilket ellers er det jeg elsker allermest af små kreative projekter.

  SvarSlet
 4. Det kender jeg godt... Har masser af idéer, starter på noget, kommer ikke videre. Har så mange projekter i gang på skolen, så det bliver ikke til så meget herhjemme.

  Synes det flot, at du løb 10 km! Jeg løb 5,5 her til aften og er stolt af mig selv:)

  KH Puk

  PS. Må jeg ikke høre om dine projekter til billedkunst?

  SvarSlet