22 august 2010

Hagesmæk-forklæde

Jeg er min mor meget taknemmelig for mange ting, og sætter kæmpestor pris på at hun har formået at gemme og bevare mange skønne ting fra min barndom. Vi snakker om en normade, der har rejst verden rundt og flyttet et utal af gange. Alligevel har hun passet på ting som jeg nu har fået hjem til mig, TAK mor!

En af tingene er en hagesmæk-forklæde. Har selv fundet på det navn, da jeg ikke kan gøre op med mig selv om det er et forklæde eller en hagesmæk. Så derfor dette navn.


Min mor har selv syet det og jeg brugte det da jeg var barn, da min Rose så var lille og besøgte mormor, lånte hun det, og nu har jeg så fået det hjem, for Rose er for længst vokset fra det.
Længe har det været min plan at sy en ny model af det for at sætte det til salg, det er gjort nu.
Den første udgave var en "prøveklud" og bliver derfor ikke færdig, nummer to, blev meget bedre.
Ta daaaa, alle gode gange 3! I dag klippede, syede og fotograferede jeg modellen nedenfor. Den er så fin så fin, og gid jeg havde en lille model jeg kunne prøve den på!


Hagesmæk-forklæde anno 2010 er lidt anderledes. Lommen er ikke kommet med (men det kommer den nok på en fremtidig udgave) og så er der kommet smarte trykknapper på skuldrene.
Den viste model er sat til salg i min Amio shop. Klik her og se flere billeder af den samt hvad jeg ellers sælger.

Sådan en søndag hvor vejret udenfor ikke lokker, og jeg bare er træt, og har brug for at nusse stille og roligt med noget hyggeligt, er i dag blevet brugt til noget kreativt. DEJLIGT!
Men nu kalder pligterne, maden skal laves, bordet dækkes, børnene puttet, madpakkerne skal smørres, madplanen for næste uge skal skrives, og jeg er nok også nød til at bruge bare lidt tid på at kigge på næste uges skema, for lige at forberede hvad jeg skal lave med mine elever...
Fortsat god søndag til dig!

2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin. Super god idé at sætte dem i produktion og sælge:) Der er desværre ingen her i hustanden, som kan passe den heller:(

    SvarSlet
  2. De er så fine. Både originalen og din søde kopi. Jeg havde flere af den slags forklæder som barn, da jeg var helt lille i slutningen af tresserne. Jeg tænker de også er temmelig praktiske, samtidig med at de bare er så søde. Er det ikke også sådan ét Pippi har på?

    SvarSlet