21 november 2010

Hjemme igen

Sidder træt og mæt i et dejlig VARMT køkken (har du været på julemarkedet i Odense ved du hvorfor jeg sådan sætter pris på varmen).
Det har været en indholdsrig, god, anderledes, inspirerende og hyggelig weekend. Nu skal indtrykkene lige fordøjes.
Men jeg vil gerne sende en tak til Lis og Pernille og de andre der har stået bag julemarkedet, jeg forstår godt hvis i er stolte, lettede og trætte i dag! Tak til Puk for nogle gode timer! Hyggeligt at du Line slog dig ned bag disken og hev hækletøjet frem. Tak for rosende og positive kommentarer fra jer gæster der kom forbi vores stand. Og selvfølgelig et stort tak til min kæreste som har måttet holde mig ud i den sidste tid hvor jeg nærmest ikke har snakket om andet end julemarked, og som har set mig med hovedet bøjet over det ene projekt efter det andet.

Ude godt men hjemme bedst.
Om lidt vil jeg børste mine tænder og jeg glæder mig til at gå i seng. I vores seng ligger der to dejlige børn, som jeg ikke har set hele weekenden, jeg glæder mig helt vildt til at sove mellem dem og til at vågne op ved siden af dem i morgen!

4 kommentarer:

 1. Jeg håber, du fik varmen:)

  SvarSlet
 2. Ja, der var ikke alt for varmt der. Hyggeligt at træffe dig, og håber det er ok at jeg har linket til dig i et indlæg.

  Kh Anne / Krittewitt

  SvarSlet
 3. Hej Gaia..
  Velkommen hjem;)
  Utroligt lækre ting dig og Puk kunne byde på i lørdags i Odense..:)! En meget fristende stand..
  Håber I fik lige den oplevelse ud af det, I havde forventet..:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Sødeste Gaia

  Så gik du hjem og bloggede:) Og kom jeg tidligt i seng, som jeg sagde, jeg ville? Nej! Så jeg engelsk tv-serie med computeren på skødet til lidt for sent? Ja!

  Selv tak for den herligste weekend. Det gør vi sgu da igen.

  Knus Puk

  SvarSlet