17 juli 2011

Fødselsdags weekendBilleder fra Maxs dejlige fødselsdag i går, et kig på nogle af gaverne, Rose der pakker gave ind og laver fint kort til storebror, lækker brunch, hygge i solen ved søerne, Rose der fotograferer på hovedet, én af Maxs livretter og et par glimt fra familiefødselsdagen i dag...
Fødselsdage er noget helt specielt. Det er den ene dag på året der er ens helt egen dag. Herhjemme gør vi en dyd ud af at fejre fødselaren, som selv lægger planen for dagen. Vi er samlet kun os 4 og det er dejligt!
I går havde Max fødselsdag, han blev 10 år. Det er i sig selv en særlig alder. Så vi havde gjort lidt mere ud af gaverne til ham i år.
Max havde lagt en super hyggelig plan for dagen (med vores hjælp, da han havde lidt svært ved at finde på). 
Morgenvækningen med flag og sang er et ritual der gennemføres ligegyldigt hvorhenne i verden vi har fødselsdag. Max har oplevet både at fejre sin fødselsdag på Mallorca og i Provence.
Efter sang og vækning, pakkede han alle sine gaver ud som traditionen tro lå fremme på spisebordet, der selvfølgelig havde flagdugen på. Vi var tidligt oppe, så der var tid til lidt mad, en lur til farmanden i sofaen, leg med playmobil for Rose og max kunne gå ombord i én af hans gaver fra Anders og mig, Den store Joakim von and".
Lidt i 10 cyklede vi afsted til Frederiksberg svømmehal hvor den stod på leg, ture i vandrutchebanen og svømning. Efter bad, videre til lækker lækker brunch på Kaffesalonen, og hygge i solen ved søerne.
Eftermiddagen blev tilbragt hjemme i gården og i færd med at ordne fodboldklistermærker.
Aftenmenuen var en af Maxs favorit retter, Schnitzler m. kartofler og bearnaise sauce!
Mens Anders lavede mad, cyklede Max og jeg i Blokbuster, hvor Max havde udset sig den film vi skulle se efter maden, "Ace ventura 2". Sofa, is, popkorn, film, gode grin og hygge!!!
Aftenen sluttede af med lækkert fodbad til begge børn, og så i seng.
Jubiii for en god dag!

I dag var der så fødselsdagsfest for familien. Farmor, farfar og faster og min søster og hendes 3 børn kom hele vejen fra Langeland for at fejre Max. Frokostbord m. lune døller og en quiche samt drømmekage, som max havde bestilt.
Hygge med kusinerne og fætteren, fodbold med farfar i gården og leg på værelset.

Weekenden har stået i fødselsdagens tegn. Max har nydt det og er glad. Han har fået sådanne fine gaver, som alle havde noget med sport eller Andeby familien at gøre, lige hvad han er vild med! Endvidere har vi givet ham en rejseopsparing, med lidt start penge, så nu kan han spare op til en spændende rejse (forhåbentlig sammen med os andre 3).

Jeg synes det er vildt at han er blevet 10 år. Men nyder bare at han er så meget større, kan så mange ting, forstår så meget og er ved at blive sin egen person for alvor. Man kan snakke om selvstændige 3 årige, men jeg synes nu der er noget meget mere interessant over at opleve børn i den alder Max har. De udvikler virkelig deres egen personlighed, ter sig godt nok som teenagere indimellem, men det er nu fascinerende at være vide til og at være en vigtig del i denne udvikling!

Nu vil jeg få noget mad i mine børn, hvis altså de er sultne ovenpå alt det de har spist i dag, få lagt sengetøj på deres senge, gjort dem putteklar, og så snart de er puttet vil jeg læse mig tilbage i sofaen og se en (forhåbentlig) god film jeg lejede i Blockbuster i går.
Benene op, strikketøj og lidt lækker frugt...

Og måske tænke over hvad der skal ske til næste fødselsdag i familien, som er min!!!

Endnu en gang kæmpe tillykke med Max. Som jeg elsker helt op til skyerne og tilbage igen!

1 kommentar:

  1. Tillykke Tillykke med din store dreng!! Dejligt at han havde så skøn en fødselsdag 2 dage i træk :)

    SvarSlet