16 juli 2010

16.juli 2001 kl. 04:56

I anledningen af min dejlige søn der i dag fylder 9 år, vil jeg råbe et højt
HURRA
Jeg er så stolt af ham og jeg elsker ham helt op til skyerne og tilbage igen! Han er så sød, kærlig, beskeden og taknemmelig!
Jeg glæder mig helt vildt til at han står op og skal åbne gaver, spise nutellamadder & snegle fra bageren, til at vi skal på bakken og fjolle, og spise frokost i det grønne, til at farmanden skal lave hans gode schnitzler til aftensmad, til at se min dreng glad, blive forkælet som et fødselsdagsbarn skal!!!

Min lille supermand. Han er noget helt særligt! Tjek f.eks. de her tal:
Fødselsdag:160701 + Fødselsvægt: 1671 gram...
Kan i se hvad der sker hvis man fjerner 0´erne i fødselsdagen?
For en som mig der elsker tal er det altså rigtig spændende...

Kl. næsten 5 om morgenen kom Max til verden. Efter at de på Riget havde prøvet at stoppe fødslen (var i 32. uge). Morgenerne efter vågnede jeg kl.5 eller et par minutter i eller over. Synes det var pudsigt at jeg flere morgener i træk vågnede lige omkring det tidspunkt han blev født...

Bordet er næsten klar. Med familiefødselsdagsdugen, min farmors fine gule tallerkener og om lidt kommer de mange gaver på bordet. Inden bag papiret gemmer der sig fede og spændende ting. En guitar, altså en rigtig guitar, med en dvd så han kan lære at spille + planer om et kursus eller privattimer! Gode bøger, legovejplader så han kan bygge den by han længe har fablet om og gamle fede jumbobøger fra Genbrugsloppen... Altsammen noget som er lige ham!

Tillykke min dejlige dreng!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med ham! Håber I får en dejlig dag!

    SvarSlet
  2. Tillykke med din store dreng !
    Og må I få den allerdejligste fødselsdag :-)

    SvarSlet