10 juli 2010

Familieferie

I går var en god dag. En dag som børnene havde glædet sig meget til, for der fik deres elskede farmand også ferie. Nu har vi tullet rundt herhjemme i 14 dage bare os 3. Nydt solen, roen, hinanden og hjemmelavet koldskål.
Igår var mest ventetid, ihvertfald for Rose, der synes at dagen var laaaang! Vi havde aftalt at cykle til DR og hente Anders fra arbejde, og fejre at han nu også har ferie, men for Rose var der dælme lang tid til kl.14:30 !!!
ENDELIG kunne vi hoppe på cyklerne alle 3 og bevæge os mod Ørestaden... Traditionen tro skulle børnene have en kop varm chokolade fra en af automaterne i fars afdeling, og derefter cyklede vi så gennem sommereftermiddagen og DEJLIGE København.
Den planlagte ferieis blev indtaget på Vesterbro torv. Og når programmet sådan bliver rykket, klokken bliver mange, det er ferie og vi alle har fri og at solen skinner, jamen så går det der med madlavning lidt op i hat og briller...
Så det var den lette aftensmad, simpel menu: rødvin, pizza og pommes frites... Lige hvad der passede os alle 4 i går...

Rose der glad indtager aftenens måltid!


Max vovede at kalde aftensmaden for junk, hvad bilder han sig ind...


Roses gæsteklistermærke, måtte IKKE tages af igen. Klistermærket er gemt og kjolen i vaskemaskinen...


Og lidt sommersjov skal der også være plads til. Rose og jeg leger Lady og Vagabonden med en lang pommes frites...


Efter mad legede børnene rundt om os i gården. A og jeg fik kaffe og chokolade og nød en aftenstund uden opvask...
Foran os venter der 3 uger sammen alle 4 =DEJLIGT!!!  Lidt ture i det danske land, ombygning herhjemme, solbadning, fødselsdag for Max der fylder 9 år m.m.m.

1 kommentar: