14 juli 2010

afhængighed....

At have abstinenser efter at tjekke jeres skønne blogs!At savne bare at surfe rundt i blogland! At savne ikke at kunne skrive et nyt indlæg! At gerne ville kommentere flere end de få indlæg jeg i disse dage får tjekket, men synes jeg helst skal holde mig til blot lige en hurtig susen rundt i udvalgte blogs og indlæg... At savne symaskinen og sybordet! Ja det er det jeg lider af lige nu!!! Jeg har det godt. Solen skiner, her er varmt, ALT for mange fluer dog (men sådan kan det være på landet tæt på bondegårde...). Børnene er glade og ligenu har jeg rødvin i glasset, selvom jeg ikke bør, men nu skænkede børnenes oldefar, og dem ser vi altså ikke så tit, så jeg synes anledningen er god!
Farmoren strikker de skønneste ting til Roses build a bear, vi maler sten og farfaren tænder op i grillen. LIGE NU et sted på Lanegland.

I blogtøser i er skønne og en STOR del af mit liv!!! Kan i genkende afhængigheden? Eller er i bedre end mig til at slippe det når i er på ferie? Men i ferien synes jeg det er overfedt bl.a. at bruge tid på at blogge, og følge med i jeres spændende ting og sager...

Billeder  kommer ikke med dette indlæg. Har ellers taget de fedeste naturbilleder (tror jeg har jo endnu ikke tømt kameraet) men er de så gode som jeg tror kommer der en lille fotosession snart... (men kan ikke lige overskue at tømme mit kamera på en maskine der ikke er min...)

Tak fordi i er der i skønne blogtøser!!!

3 kommentarer:

 1. Kender det og helt enig ;0)
  skal lige checke om der er sket noget siden sidst....

  SvarSlet
 2. Men der sker jo noget hele tiden. Og når man er "omgivet" af så mange kreative og interessante blogkvinder så sker der dælduæemej meget!!!

  SvarSlet
 3. JEG ER AFHÆNGIG! og ved lige hvad du snakker om!
  KH Puk

  SvarSlet