11 januar 2011

Manden er i køkkenet...

-og det er han fordi det er hans tur til at lave aftensmad.
ENDELIG har vi været så smarte at få lavet en madplan for heeeele ugen, et fint ugeskema hænger på køleskabet. Her står hvornår hvem skal til møde, fodbold eller andet. Ligeså står der hvad vi skal spise de forskellige dage og endnu bedre hvem der laver mad...
Så simpelt og enkelt, så hurtigt at lave så ukompliceret og alligevel så svært for os at få taget os sammen til at lave det!

I boghandlerne har de sådan nogle familiekalendere, har købt én for et par år siden, men det fungerede ikke rigtigt for os herhjemme. Men jeg tror det her system virker for os. Ihvertfald er det på 2.dagen en sand fornøjelse og en stor lettelse.
Nu er vi fri for de der daglige sms´er eller samtaler om hvad vi dog skal have at spise. Og helt ærligt så har jeg ikke meget fantasi og overskud til at være kreativ på den front om eftermiddagen når jeg træt cykler hjem sammen med børnene!

Måske du og din familie har et lignende system. Og hvis ikke, så er det gode råd hermed givet videre.

Jeg kan lige nu sidde med god samvittighed godt plantet i sofaen med computeren i skødet og et glas rødvin ved min side. For i går var det min tjans i dag er det Anders.
Snart står den på lækre grøntsager i wok, med kylling og ris til, velbekomme og skål!

2 kommentarer:

  1. Det lyder godt, der skal også være tid til at være den der bare er på sidelinjen engang imellem. Jeg må lige anbefale dig denne her side, nu du taler om skemaer. http://trinekolding.dk/

    SE under Børnefamilier, hun har fat i den lange ende når det handler om at optimere tiden og systematisere tingene. Mvh Johanne

    SvarSlet
  2. Tak for tippet Joahanne! Klikkede fluks ind på siden, det ser spændende ud, men kræver lidt tid, så jeg læser når der er en ledig god stund til det!!!

    SvarSlet